26.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Ден на приятелството бе отбелязан в Центъра за настаняване от семеен тип за лица с деменция в Симитли

14 февруари е денят, в който по целия свят тържествува любовта, любовта, която има много измерения. Тя съществува в нас и е част от всичко, което правим всеки ден. Любовта е онова чувство, което всеки един от нас изпитва – към свето семейство, към своята половинка, към приятелите, които има около себе си!

Точно това ни напомниха за десета поредна година от Центъра за настаняване от семеен тип за лица с деменция в Симитли, където по традиция на 14 февруари честват Деня на приятелството.

По повод празника всички потребители на услугата се събраха заедно и с помощта на своите приятели, които са хората, полагащи ежедневни грижа за тях, изработиха празнично табло със снимки на всеки един от тях.

И както подобава за Деня на приятелството, всяка една от снимките бе грижливо залепена на отделно листче под формата на цветен балон, като накрая всички бяха събрани в един общ „букет“ от балони.

Related posts

Издирваният петричанин Коце Маца се разхожда в столицата

admin

Кукерски фестивал 2022 се отлага поради зачестилите случаи на заразени от Ковид-19, предстои да бъде насрочена нова дата за провеждането му

Дани Тренчева

Артистични пейки – отворени книги в Симитли представят туристическите атракции на общината

admin

Пролетта подрани в Центъра за настаняване от семеен тип в село Брежани

admin

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов: Честит патронен празник на училищата в Симитли и Крупник

admin

Започва изграждането на модерен тренировъчен център за екипите на пожарните служби в трансграничния регион Гърция-България

Дани Тренчева

Leave a Comment