27.04.2024
Петрич Пулсът на Югозапада

Издирваният петричанин Коце Маца се разхожда в столицата

Снимаха издирвания петрички бизнесмен, бивш шеф на ОбС в южния град и футболен бос, Костадин Хаджииванов – Коце Маца, който свободно се разхожда в столицата.

Всеобща тайна е, че се укрива от години в Гърция, макар родината да си търси от него неплатени данъци в размер на над 1 300 000 лева, а ГДБОП да го разследва за пране на пари. Фоторепортели са заснели Коце Маца на поклонението на бившия депутат от ДПС Камен Костадинов.

Хаджииванов, който е кумец на Наско Сираков, е и бивш футболен бос. Пуснал е шкембе и е посивял.

По непотвърдени данни през повечето време Коце Маца пребивава в Солун, само на стотина километра от родния си град Петрич, за да не се набива твърде много на очи. Вчера Хаджииванов се омеси сред футболните функционери у нас. Коце Маца беше забелязан да си шушне на ушенце нещо със стария си приятел – шефа на БФС Боби Михайлов, видя lupa.bg. Припомняме, че миналата година снимка Хаджииванов бе сниман на парти с Михайлов и на  световния мафиот Дан Тан, бос на черното тото, което предизвика минискандал.

Хаджииванов не крие охолния си начин на живот в южната ни съседка, където също не е преследван от закона. Той дори се вижда с популярни хора от футболните среди у нас, обаче пътуваше само тайно до Петрич. Проблемите на Коце Маца започнаха през 2008 година, когато съдът в германския град Аугсбург го призна за виновен по обвинение в укриване на данъци. Негови тирове са изловени да превозват цигари без бандерол. Той така и не влезе в затвора, а се отървава с условна присъда. След това Хаджииванов изчезна безследно за десетилетие.

Related posts

Кола блъсна 2-годишно дете на паркинг в Сандански

Дани Тренчева

Приемат заявления за трето класиране в гимназиите в Пиринско

admin

Община Симитли активно се включи в кампанията „С мисъл за утре“

admin

Необичайна кражба: Драматичният театър в Благоевград осъмна без част от покрива си

Дани Тренчева

Български червен кръст и Община Симитли със съвместна инициатива за подпомагане на семействата, бягащи от войната в Украйна

Дани Тренчева

Кметът на Симитли Апостол Апостолов стана парламентарен сътрудник на депутата К. Стойков от Петрич

admin

Leave a Comment