03.05.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Артистични пейки – отворени книги в Симитли представят туристическите атракции на общината

Красиви пейки правят впечатление на жителите и гостите на Симитли. Пейките са позиционирани в центъра на Симитли. Като отворени книги те “носят” информация за забележителностите и туристическите възможности на общината.

“Красивите пейки в центъра на Симитли, наподобяващи разтворена книга, са реална конкуренция на тези, разположени на крайбрежната алея при морска гара Бургас. Приятно съм впечатлена” – написа родената в Симитли Краси Сандева Николова, която от години живее във Враца.

Идеята да се изградят такива пейки и се представи най-характерното за община Симитли е на кмета Апостол Апостолов.

“Пейките представят Коматинските скали, кукерите, делтапланеризъм, рафтинг и др. – с малък текст и красиви снимки.- Радвам се, че се харесва на жителите и гостите и придават артистичен облик на центъра.” – сподели още кметът и пожела повече щастливи хора да сядат на пейките.

Скоро ще се монтират още седем пейки, които ще показват на жителите и гостите, че община Симитли е туристическа дестинация с бъдеще.

Related posts

Пример за социална община! Симитли разкрива още услуги за хора в риск

admin

Откраднаха пари от офис на фирма в Благоевград

Дани Тренчева

За четвърта поредна година в Симитли ще се проведе детски коледен турнир „Симитли къп 2021“

Дани Тренчева

Симитли – единственият малък град в инициативата „Нощ на театрите“

admin

Благоевградският ексдепутат Вл. Табутов купи 4-те лукс хотела на веригата „Лион” в София, Слънчев бряг, Боровец и Банско

admin

Центърът за настаняване от семеен тип в Полена организира благотворителен базар в помощ на семейството, чийто дом изгоря

Дани Тренчева

Leave a Comment