13.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов: Честит патронен празник на училищата в Симитли и Крупник

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов поздравява директорте, учителите и учениците на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – село Крупник по повод патронния празник на двете учебни заведения:

Приемете моите най – искрени пожелания по случай патронния празник на Вашите училища. През последните две години образователната ни система бе изправена пред множество перипетии, свързани с пандемията от COVID – 19. Всички вие – ръководство, учители и ученици показахте, че имате дух, желание и воля и успяхте да се адаптирате.

Благодарение на вашия професионализъм, скъпи учители, нашите деца получават съвременно и модерно образование, отговарящо на всички съвременни изисквания.

Благодарение на вашето желание за знание, скъпи ученици Вие постигате високи образователни и спортни постижения, с които прославяте Община Симитли у нас и по света.

Благодарение на вашата подкрепа, скъпи родители, нашите деца са едни от най – мотивираните и целеустремени да достигат до нови, все по – високи върхове.

В този тържествен ден изразявам своето дълбоко уважение и признателност, към всички Вас, за постигнатите успехи, които са плод на всеотдаен и упорит труд.

Приемете искрените ми пожелания за здраве, щастие и вдъхновение, сили за преодоляване на трудностите, лични и професионални успехи.

Бъдете все така отговорни и последователни в своята високохуманна мисия да възпитавате и давате знания на нашите деца.

На Вас, скъпи ученици, пожелавам да бъдете смели, инициативни и упорити. Усвоявайте знания и опит, следвайте мечтите си и вярвайте в себе си!

Честит празник!

Апостол Апостолов,

Кмет на община Симитли

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Общинска кампания за предоставяне на дърва за огрев в община Банско

Дани Тренчева

Лек трус беше засечен в Благоевградско

Дани Тренчева

Откриха банкова сметка в помощ на семействата, засегнати от пожара в квартала „Струмско“

Дани Тренчева

Мултидисциплинарна академична конференция очертава постиженията на Американския университет в България

Дани Тренчева

Домашен арест за ученик от Дупница за държане и разпространение на наркотици

Дани Тренчева

ОДМВР-Благоевград и РДПБЗН-Благоевград готови за Коледните и Новогодишните празници

admin

Leave a Comment