24.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Пол Белогур: Станислав Манолев президент

На сбирка с феновете в нощен клуб в Благоевград босът на орлетата Пол Белогур обяви сензационната новина: „Станислав Манолев президент!“.

Ветеранът в отбора на „Пирин“, който направи солидна кариера в Холандия и Русия, спира с футбола след последния мач в настоящото първенство утре вечер срещу „Ботев“ /Вр/, но още преди дни анонсира твърдото си намерение да остане на някакъв пост в най-обичания отбор в Югозапада.

С неговата номинация за клубен шеф на стадион „Христо Ботев“ и назначението от лятото за технически директор на повелителя на титлите с „Лудогорец“ Светослав Дяков се сбъдва една от отколешните мечти на привържениците конците в любимия клуб да се дърпат от местни кадри, милеещи за емблемата с орлето.

Related posts

Under Armour’s Operating Losses, Sponsorships Raise Red Flags For Analysts

admin

Български червен кръст и Община Симитли със съвместна инициатива за подпомагане на семействата, бягащи от войната в Украйна

Дани Тренчева

Аварирал камион затруднява движението при пътен възел „Благоевград Юг“

Дядо Коледа изненада децата във филиал Ян Бибиян на Детска градина „Радост“

Дани Тренчева

Новият губернатор Ст. Христов върна 6 решения на ОбС – Благоевград, спря продажбата на бившия ресторант „Куклите“, три апартамента и съсобствен парцел с бизнесмена Р. Йорданов – Жъчката

admin

Арестуваха общински служители в Благоевград след сигнал за убийства на кучета

admin

Leave a Comment