19.03.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

С празнична атмосфера и топлота посрещнаха втората група потребители на центровете за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани

С празнична атмосфера и топлота посрещана втората група от потребителите на центровете за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани.

Новите обитатели на центровете бяха приветствания от служителите с „Добре дошли“ и с обещанието, че ще се грижат за тях с всички сили, за да могат да се чувстват щастливи и пълноценни. Както повелява традицията – на всички бе раздадено парче топла питка и мед, за да се почувстват като у дома си.

В двата центъра за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани ще живеят по 15 души, за които ще се грижи квалифициран персонал, включват ръководител социален работник, социален работник, психолог, трудотерапевт, медицински лица, зъболекар, санитар и други.

Сградите, в които са настанени потребителите са изцяло ремонтирани и оборудвани, така че да отговарят на всички европейски изисквания.

Related posts

16 отбора ще вземат участие в тазгодишното издание на коледния футболен турнир в памет на Иван Янчев

Дани Тренчева

Изграждат нов мост над река Струма, при Покровнишко шосе

Дани Тренчева

Избирателите с увредено зрение или затруднения в придвижването ще могат да гласуват в две секции на територията на град Симитли

admin

Верижна катастрофа на Е-79 край Рилци

Дани Тренчева

Няма загинали при катастрофи в Кресненското дефиле след въвеждане на ограниченията

admin

Проверяват състоянието на над 30 бомбоубежища в Дупница

Дани Тренчева

Leave a Comment