25.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Ексгубернаторът на Благоевград Бисер Михайлов ще съветва в парламента депутата от Сандански Георги Георгиев

Бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов стана нещатен сътрудник на депутата от ГЕРБ-СДС и експредседател на ОбС – Сандански Георги Георгиев. Ексгубернаторът ще съветва Георгиев по транспортни политики. Той е вторият от Пиринско, нает като съветник в парламента, след като благоевградският адвокат Методи Байкушев стана нещатен сътрудник на депутата от ПП Андрей Гюров по правните въпроси.

Бисер Михайлов всъщност е избран за пореден път да сътрудничи на местните парламентаристи. В 47-то народно събрание той беше съветник по правни въпроси на депутата от ГЕРБ-СДС Росен Желязков.

Г. Георгиев

Михайлов е с богата политическа и юридическа биография. Преди назначението си през 2011 г. за заместник областен управител в екипа на губернатора от ГЕРБ Костадин Хаджигаев той си изкарваше прехраната с образованието си по право. От 2014 г. до 2021 г. с малки прекъсвания бе областен управител на Благоевград. На парламентарни избори през юли 2021 г. Михайлов бе втори в кандидатдепутатската листа на ГЕРБ-СДС, но не успя да влезе в парламента. Сега вече ще има пропуск за сградата, където ще съветва депутата от Сандански Георги Георгиев.

Другите трима съпартийци на Георгиев, влезли от 1 МИР Благоевград – Росен Желязков, Георги Стойков и Стефан Апостолов, все още не са посочили с кого ще се съветват в парламента.в.Струма

Related posts

Facebook’s $100 billion-plus Rout is The Biggest Loss in Stock Market History

admin

В 117 училища в Благоевградска област се учи присъствено

Дани Тренчева

Разбиха престъпна група, занимавала се със злоупотреби с европари в Петрич

admin

В ЮЗУ „Неофит Рилски“ се проведе студентска и докторантска научна сесия, посветена на 45-годишнината от основаването на университета

Дани Тренчева

Израелец отне предимство и предизвика катастрофа в Благоевград

Недостиг на болничен персонал в Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment