19.04.2024
България

Дневен хороскоп за 18 януари 2022

Във вторник започва един нов тридневен цикъл на пренастройване и реорганизация, свързана с новите обстоятелства и потребности в света, в който понастоящем живеем

Както винаги така и сега нещата ще се случват по лесния начин, за тези които са адаптивни или подготвени и по трудния начин за тези, които не искат да се разделят със старото или с комфорта, който са си осигурили. Вторник ще благоприятства действия свързани с пътуване, с комуникация със „сродни души“, тоест с хора, с които имате общи интереси, цели или планове. През този ден може да подредите своите документи, да планирате предстоящите си разходи, да постигнете споразумения относно работа, която ще свършите срещу заплащане.

Това е интересен и успешен ден, но само за тези от вас, които са готови да се възползват от новите енергии.

Овен

С помощта на Плутон и тази на вашите близки, които ви насърчават, ще си възвърнете контрола над професионалния живот. Тогава ще бъдете доста по-спокойни. Денят обаче не е добър за инвестиране на пари. Независимо дали става дума за създаване на бизнес или за закупуване на недвижим имот, планетарната атмосфера е неблагоприятна.

Телец

След няколкото разочарования от последните няколко дни, този нов ден обещава да бъде много по-добър, благодарение на пълнолунието във вашия трети дом. Възползвайте се от благоприятния ден, за да се отдадете на любимите си хобита и занимания.

Близнаци

Пазете се от ненужни разходи. Трябва да управлявате по-добре бюджета си и да избягвате излишните покупки. Помислете два пъти, преди да купите нещо, ще видите, че наистина нямате нужда от това!

Рак

Денят ще бъде пълен с изненади и добри новини. Вие сте много ентусиазирани и изпълнявате мисиите, които се изискват от вас, с ентусиазъм. Това е добър ден за срещи и събирания в тясна компания. Възможен е успешен обмен на полезни идеи и информация.

Лъв

Днес Лъвовете трябва да предпочетат самотата: това ще им помогне да се възстановят, да подобрят здравето си или да спестят лични ресурси. Дори и най-активните и общителни представители на знака трябва да намалят външните контакти и умерена физическа активност.

Дева

Ще имате добра възможност да блеснете в работата. Може би предпочитате да играете на сигурно, когато става въпрос за вашата работна ситуация. Всичко идва в точното време за всеки, който умее търпеливо да чака.

Везни

Подреждането на планетите показва, че ще си прекарате наистина добре. От страна на семейството ще царува хармония и спокойствие. Това ще бъде моментът да поговорите за много важни житейски проекти, които ще ви позволят да продължите напред.

Скорпион

Днес не трябва да поемате необмислени рискове, като се впускате в инвестиции, които на пръв поглед изглеждат много печеливши. Не забравяйте, че предпазливостта е майката на безопасността и предпочитайте сигурността пред спекулативните желания.

Стрелец

Усеща се влиянието на Нептун и атмосферата около вас е наелектризирана. Опитайте се да не ескалирате ситуацията и проявете сдържаност, защото можете бързо да се окажете в центъра на потенциално вреден конфликт за вашето бъдещо развитие.

Козирог

Малко напрежения и конфликти с любимите ви хора може да ви накарат да се почувствате леко изтощени. Може да съжалявате за някои думи, изречени от гняв. За щастие, подобно на настинките, това е вид „заболяване“, което винаги изчезва с времето.

Водолей

Влиянието на Уран ви дава чувство на недоволство, което проявявате с лекота, подпечатана с авторитет. Отличавате се с изкуството на капризите и сте особено трудни за партньорите и ухажорите си.

Риби

Марс може да доведе до раздразнителност. Родените в трета декада, ще бъдат под влиянието на Нептун и ще трябва да удвоят бдителността си, за да избегнат конфликтни ситуации с членовете на обкръжението си.

Related posts

Гълъб Донев: Зеленият сертификат не нарушава трудовите права

Дани Тренчева

Откриха марихуана в джантата на кола

admin

Парламентът ще избира 15 постоянни комисии

Дани Тренчева

Мъж изтеглил 10 000 лв. от чужда банкова карта отива на съд

admin

Няма опасност за живота на децата, пострадали в катастрофата с автобус на АМ „Тракия“

admin

България е спряла да доставя ваксината на „АстраЗенека“

Дани Тренчева

Leave a Comment