09.02.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

Ден на приятелството бе отбелязан в Центъра за настаняване от семеен тип за лица с деменция в Симитли

14 февруари е денят, в който по целия свят тържествува любовта, любовта, която има много измерения. Тя съществува в нас и е част от всичко, което правим всеки ден. Любовта е онова чувство, което всеки един от нас изпитва – към свето семейство, към своята половинка, към приятелите, които има около себе си!

Точно това ни напомниха за десета поредна година от Центъра за настаняване от семеен тип за лица с деменция в Симитли, където по традиция на 14 февруари честват Деня на приятелството.

По повод празника всички потребители на услугата се събраха заедно и с помощта на своите приятели, които са хората, полагащи ежедневни грижа за тях, изработиха празнично табло със снимки на всеки един от тях.

И както подобава за Деня на приятелството, всяка една от снимките бе грижливо залепена на отделно листче под формата на цветен балон, като накрая всички бяха събрани в един общ „букет“ от балони.

Related posts

Най – малките футболисти на „Септември“ (Симитли), родени от 2010 до 2016 г. започват тренировки

Дани Тренчева

Момче на 14 години е с прободна рана в корема след купон Благоевград

Работна среща по въпросите на туризма се проведе в Банско

admin

Пожарникари са транспортирали болен възрастен мъж от високопланинско село

Проходими са пътищата в областите Благоевград и Кюстендил

Дани Тренчева

НПО „Операция: Плюшено мече“ зарадва с подаръци потребителите на ЦНСТ за лица с физически увреждания и лица с деменция – град Симитли

Дани Тренчева

Leave a Comment