25.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Ден на приятелството бе отбелязан в Центъра за настаняване от семеен тип за лица с деменция в Симитли

14 февруари е денят, в който по целия свят тържествува любовта, любовта, която има много измерения. Тя съществува в нас и е част от всичко, което правим всеки ден. Любовта е онова чувство, което всеки един от нас изпитва – към свето семейство, към своята половинка, към приятелите, които има около себе си!

Точно това ни напомниха за десета поредна година от Центъра за настаняване от семеен тип за лица с деменция в Симитли, където по традиция на 14 февруари честват Деня на приятелството.

По повод празника всички потребители на услугата се събраха заедно и с помощта на своите приятели, които са хората, полагащи ежедневни грижа за тях, изработиха празнично табло със снимки на всеки един от тях.

И както подобава за Деня на приятелството, всяка една от снимките бе грижливо залепена на отделно листче под формата на цветен балон, като накрая всички бяха събрани в един общ „букет“ от балони.

Related posts

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов и председателят на ОбС – Симитли Вилимир Александров със специален поздрав по повод 15-ти септември

admin

Ужас в Сандански! Син малтретира родния си баща, закани се да го убие

admin

Адреналин на макс в Община Симитли

admin

ОИК – Разлог прекрати мандата на общинския съветник от БСП Ал. Крайнов без право на обжалване

По-високи нива на Струма и Места заради валежите

Дани Тренчева

Окръжна прокуратура-Благоевград предаде на съд земеделски производител за неправомерно получаване на евросубсидии

Дани Тренчева

Leave a Comment