22.07.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Ден на приятелството бе отбелязан в Центъра за настаняване от семеен тип за лица с деменция в Симитли

14 февруари е денят, в който по целия свят тържествува любовта, любовта, която има много измерения. Тя съществува в нас и е част от всичко, което правим всеки ден. Любовта е онова чувство, което всеки един от нас изпитва – към свето семейство, към своята половинка, към приятелите, които има около себе си!

Точно това ни напомниха за десета поредна година от Центъра за настаняване от семеен тип за лица с деменция в Симитли, където по традиция на 14 февруари честват Деня на приятелството.

По повод празника всички потребители на услугата се събраха заедно и с помощта на своите приятели, които са хората, полагащи ежедневни грижа за тях, изработиха празнично табло със снимки на всеки един от тях.

И както подобава за Деня на приятелството, всяка една от снимките бе грижливо залепена на отделно листче под формата на цветен балон, като накрая всички бяха събрани в един общ „букет“ от балони.

Related posts

Обучението на ротационен принцип за учениците от V до XII клас в община Симитли и област Благоевград се удължава с още една седмица

Дани Тренчева

Агресия на пътя между Петрич и Рупите! Лек автомобил е със счупени стъкла след…

admin

Напомняне! Част от улиците в град Симитли ще бъдат с нарушено водоподаване

Дани Тренчева

Малките гимнастички от община Симитли завоюваха много награди в състезание по художествена гимнастика

admin

Михаил Камбитов и Върбан Хаджигаев обединени спечелиха поръчката за 1,4 млн. лв. за преустройство на казармата в Петрич в следствен арест

admin

Пирин с рекордни приходи! На път е да се самоиздържа

Leave a Comment