27.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Община Симитли с нов спечелен проект

През месец ноември на изминалата 2022 година, Община Симитли кандидатства по целева програма „Патронажна мобилност за доставка на топъл обяд“ на фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика. С оглед на всички представени документи съгласно изискванията на програмата, Общината е одобрена и общинското ръководство се гордее с поредния спечелен проект.

 

Добрата новина е свързана с подобряване на услугите на общинско звено ЗСУ. Целта на проекта е да подпомогне социалната дейност в общината чрез закупуване на нов неупотребяван лекотоварен автомобил за разнос на храна до потребителите на услугата и за нуждите на Домашен социален патронаж – Симитли, съобщи Ивайло Гоцев началник общинско звено ЗСУ.

 

Новият лекотоварен автомобил ще отговаря на техническите параметри, които са  заложени в целевата програма „Патронажна мобилност за доставка на топъл обяд“.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Местят открития пазар в Благоевград

admin

Близо 2 000 души с бустерна доза ваксина в област Благоевград

Дани Тренчева

Три фирми се конкурират кой да чисти Спортния интернат в Благоевград срещу 111 500 лв.

admin

Контролната среща между отборите на „Септември“ (Симитли) и „Ботев“ (Ихтиман) ще бъде играна в Струмяни

Второкласници и третокласници от училището в Крупник спечелиха 15 златни и 10 сребърни медала от Националното състезание „Моята Родина“

С пълна сила тече подготовката на благотворителния мартенски базар на ЦНСТ в Полена

Дани Тренчева

Leave a Comment