30.11.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Симитли посреща великденските празници с красива украса

Броени дни преди настъпването на празника на празниците – Великден и в навечерието на Лазаровден и Цветница, Симитли вече е в празнична премяна. От днес започна поставянето на разнообразна, пъстра украса в централна градска част, която ще радва жителите и гостите на административния център.

 

Красив великденски кът за снимки, разнообразни празнични елементи пред читалище „Св. Климент Охридски“ и шарени яйца по дръвчетата на площад „Септември“ са само малка част от цялостната концепция на община Симитли за предстоящите празници.

 

Голяма част от тазгодишната украса е изработена от учениците в трите ни училища в Симитли, Крупник и Долно Осеново, децата в детските градини и потребителите на социалните услуги.

 

Украсяването на Симитли се превърна в истински празник, защото в него се включиха служители на общината, на читалището, потребители на социалните центрове и други. Поставянето на украса ще продължи и през следващите дни, а целта е една – да посрещнем предстоящите празници с най – оригиналната, най – цветната и най – красивата великденска украса!

Related posts

С рецитал почетоха Васил Левски в ОбУ „Св. Паисий Хиледарски“ – село Долно Осеново

Дани Тренчева

Внимание! Тунелите на Е-79 опасни за живота и здравето на пътуващите

admin

Рухна бетонна ограда на детска градина в Благоевград

Дани Тренчева

Кандидат-студентите отново могат да посетят Американския университет виртуално

Дани Тренчева

18 българчета в първите топ 3 позиции на състезанието по английски език Kangaroo Global Linguistics 2022

Допълнителни противоепидемични мерки в община Гоце Делчев

Дани Тренчева

Leave a Comment