19.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Аварийно спиране на газоподаването за Благоевград

Спряха газоподаването в Благоевград. Във връзка с осигуряване сигурността на газоснабдяването на клиенти на територията на град Благоевград, е необходимо извършване на извънредни ремонтни дейности на довеждащия газопровод от АГРС Благоевград, от 10:00 часа на 15.12.2021 г. до 18:00 часа на 15.12.2021 г. ще бъде преустановено подаването на природен газ към град Благоевград, и съответно ще бъде спряно газоподаването.

Това доведе до намаляване на учебните часове в училищата, които зависят от синьото гориво. Заради проблема някои от родителите не пуснаха децата си да отидат на училище.

Най-вероятната причина за възникналия проблем е компрометирането на Покровнишкия мост след обилните валежи в Благоевград. Оттам минава трасето на газопровода, който захранва целия град.

Related posts

Община Сандански монтира нови камери за видеонаблюдение в парк „Свети Врач“

Дани Тренчева

Наложени са наказания по дела на Окръжна прокуратура – Благоевград за производство, държане и разпространение на наркотици

Дани Тренчева

С празнична атмосфера и топлота посрещнаха втората група потребители на центровете за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани

Дани Тренчева

Отбелязаха Националния празник на България в Центъра за настаняване от семеен тип в село Брежани

Дани Тренчева

Симитли посреща великденските празници с красива украса

admin

Бойкот: Учители напуснаха класните стаи в Петрич

Дани Тренчева

Leave a Comment