22.04.2024
112 България

Шофьор на автобус нападна пътничка

Инцидент в столичния градски транспорт. Зрител на NOVA изпрати видео, на което се вижда как шофьор на автобус 285 агресира и посяга на пътник.

По думите на жената, срещу която е насочена острата реакция на автобусния водач, ситуацията възниква след направена забележка от нейна страна за пушене в превозното средство.

Конфликтът между Любов Петрова и водача на автобуса започва още в понеделник. Тогава тя му направила забележка, защото пушел в превозното средство. Той отговорил, че няма как пътниците да усетят миризмата, защото прозорецът бил отворен. Жената си замълчала.

В сряда обаче дамата отново се качила в автобуса, шофиран от същия мъж. Отново усетила миризма на цигари и направила забележка. Шофьорът ѝ отговорил, че може да се качи на метрото или да си повика такси.

„Казах му в един момент, че ще го запиша и извадих телефона. Той тогава ми каза, че ако го запиша, ще ми счупи телефона”, спомня си Любов Петрова. По думите ѝ водачът станал и ѝ посегнал, докато автобусът се движел.

Инж. Кирил Пасков от Столичния градски транспорт заяви в ефира на „Здравей, България”, че подобно поведение е недопустимо и поднесе извиненията си на потърпевшата. Той уточни, че шофьорът сам се свързал с ръководството и признал, че е направил грешка.

Related posts

4 са новозаразените с COVID в Благоевград

Румен Радев посрещна министър-председателят на австрийската федерална провинция Бургенланд

admin

Полицейска акция в Бургас

admin

Силно земетресение в Гърция, усетено е в Северна Македония и Югозападна България

Дани Тренчева

Събота и неделя идват с валежи, следващата седмица остава топло време с температури около 30 градуса

admin

Радев на среща за газа

admin

Leave a Comment