25.04.2024
112 България

Шофьор на автобус нападна пътничка

Инцидент в столичния градски транспорт. Зрител на NOVA изпрати видео, на което се вижда как шофьор на автобус 285 агресира и посяга на пътник.

По думите на жената, срещу която е насочена острата реакция на автобусния водач, ситуацията възниква след направена забележка от нейна страна за пушене в превозното средство.

Конфликтът между Любов Петрова и водача на автобуса започва още в понеделник. Тогава тя му направила забележка, защото пушел в превозното средство. Той отговорил, че няма как пътниците да усетят миризмата, защото прозорецът бил отворен. Жената си замълчала.

В сряда обаче дамата отново се качила в автобуса, шофиран от същия мъж. Отново усетила миризма на цигари и направила забележка. Шофьорът ѝ отговорил, че може да се качи на метрото или да си повика такси.

„Казах му в един момент, че ще го запиша и извадих телефона. Той тогава ми каза, че ако го запиша, ще ми счупи телефона”, спомня си Любов Петрова. По думите ѝ водачът станал и ѝ посегнал, докато автобусът се движел.

Инж. Кирил Пасков от Столичния градски транспорт заяви в ефира на „Здравей, България”, че подобно поведение е недопустимо и поднесе извиненията си на потърпевшата. Той уточни, че шофьорът сам се свързал с ръководството и признал, че е направил грешка.

Related posts

В събота ни очакват адски жеги

admin

 Трайчо Трайков: Реалната цена на горивата е между 50 стотинки и 1 лев надолу

admin

ВАС реши окончателно: Събарят незаконните постройки на Божков във вила „Аглика“

СЗО: Да не се затварят училищата в Европа като мярка срещу COVID-19

Дани Тренчева

Социолог: Над 50% от българите смятат, че ще правителството няма да изкара мандата

Делото за електрическите автобуси във Варна стигна до Кьовеши

Дани Тренчева

Leave a Comment