04.03.2024
Култура и изкуство

Хороскоп за 30 ноември! Кошмарен край на месеца за две зодии

ОВЕН

Сряда е напрегната за мнозина от Овен. В повечето случаи става дума за делови неприятности. Застрашени сте от допускане на грешки под влияние на емоции. Търсете съдействие от приятели. Особено необходимо е да бъдете внимателни по финансови и професионални въпроси.

ТЕЛЕЦ

Денят за вас не е лек, възможни са огорчения от неприятни вести. Бъдете предпазливи в любовните дела, особено що се отнася до тайни връзки. Сряда не е подходяща за осъществяване на контакти. Необходима ви е подкрепа и ще я имате, вероятно под формата на добър съвет.

БЛИЗНАЦИ

Сряда е доста неприятна в материален аспект и по отношение на професионалните дела. На работното място сте застрашени от разстройване на отношения, не влизайте в спор с влиятелен човек, ако възнамерявате да водите разговори с шеф за увеличаване на заплатата си.

РАК

Хубав ден за контакти и пари. За някои се очертават нови предизвикателства за печалби, докато други може да бъдат изненадани с неочаквано получаване на пари. Не е изключено да се сблъскате с неприятности от лично естество, но не са особено съществени и ще се справите с тях.

ЛЪВ

В живота ви се забелязват нови стимули, които определено са достатъчни за доброто ви настроение днес. Но не забравяйте предпазните мерки, особено в професионалните дела. Работите вяло и може да си създадете неприятности с шеф. Не са изключени и интриги по финансови въпроси.

ДЕВА

Денят е подходящ за съдружен бизнес и за работа със сътрудници. Завладени сте от неприятни спомени, не са изключени и трудности в контактите. Очевидно едва ли ще получите подкрепа от приятел, намерете сили за справяне у себе си. Новостите в живота ви са позитивни.

ВЕЗНИ

Сряда се характеризира с доста притеснения за Везните. Засягат материални въпроси, професионалните дела и неприятни съобщения. В някои случаи са възможни и клевети спрямо вас. Не бива да търсите съвет от приятели, ефектът ще е обратен или въпросите ще бъдат омаловажени.

СКОРПИОН

Мнозина от вас са застрашени от големи неприятности на работното място, бъдете предпазливи. Не прехвърляйте личните си проблеми в службата, защото едва ли ще срещнете разбиране. Търпението на колегите ви се е изчерпало. Не пренебрегвайте съвет или предупреждение.

СТРЕЛЕЦ

За някои денят е радостен поради паричен сюрприз, но за други – доста обикновен. Изявата ви е посредствена и може да се дължи на неприятности в емоционален аспект. Не е изключено да бъдете огорчени от злословие по ваш адрес. Колеги се опитват да ви злепоставят пред началниците ви. Няма да успеят да ви навредят. Бъдете предпазливи за харчовете си, намалете ги.

КОЗИРОГ

Потиснати сте, не можете да подобрите настроението си в компания от близки хора. Не пренебрегвайте съвет от приятел и се опитайте да не говорите лошо за другите. Недейте да нервничите по повод на онова, което не сте в състояние да промените, обстоятелствата скоро ще се разведрят. Промените ще са в положителна посока и ще окажат пряко влияние върху вас.

ВОДОЛЕЙ

В емоционално отношение Водолеите не се чувствате добре днес, възможно е да сте разочаровани от човек, когото обичате. Бъдете сдържани и предпазливи, защото по-големите ви неприятности са в службата. Избягвайте спорове с влиятелни личности, ще загубите катастрофално. Не бъдете мнителни спрямо близките си, те ви обичат и ви желаят само доброто.

РИБИ

В личния живот проблемите ви никак не са малко и сряда може да се окаже доста тежка, ако не потърсите приятелите си. Пристигането на важен за вас човек ще се отрази благоприятно на финансовите ви дела. Не се подвеждайте от нови възможности в професионален аспект. Определено ще извлечете полза от положителното развитие в сряда.

Related posts

Хороскоп за 21 декември

admin

Днес имен ден празнуват…

admin

149 години безсмъртие! Симитли се прекланя пред Апостола на свободата – Васил Левски

Дани Тренчева

Православната църква почита Св. прор. Даниил и св. 3 отроци Анания, Азария и Мисаил

Дани Тренчева

Второкласници за пример! Ученици от училището в Крупник, заедно с класния си ръководител, изработиха макет на паметника Шипка

Дани Тренчева

Лятна Света Анна е

admin

Leave a Comment