28.11.2022
Благоевград Пулсът на Югозапада

Животновъди и земеделци от Благоевград са обезпокоени, искат среща с кмета Илко Стоянов

Животновъди и земеделци от Благоевград се събраха днес пред сградата на общината с надеждата да се срещнат с кмета Илко Стоянов. Причината за тяхното искане е уволнен служител от общинската администрация.

Те се качиха в кабинета на кмета, за да изразят недоволството си от отстраняването на Красимира Люткова, бивш служител от отдел „Общинска собственост“. Според тях тя наистина е разбирала от работата си и това ще доведе до безредие и финансови наказания към тях.

Земеделските производители не са съгласни с това, че опитен служител е отстранен, и сега вероятно ще трябва да търпят санкции, заради човек, който ще заеме мястото й и тепърва ще се учи.

След близо час чакане, кметът все пак не прие земеделците и животновъдите за среща. Те споделиха, че най-рано следващата седмица се очаква да осъществят контакт с него и се надяват да има резултат и промяна след разговора с Илко Стоянов.

Related posts

Възпитаници на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли с отлично представяне в първия кръг на Националното състезание „Многознайко“

Дани Тренчева

Огромен интерес към програмите, финансиращи мерки за енергийна ефективност в Благоевград

admin

ЗЕМЕДЕЛСКИ ФОРУМ ,,ОТ ФЕРМАТА ДО ТВОЯТА ТРАПЕЗА“

admin

Ученици анализираха горския масив край село Долно Осеново

42-годишният Ангел Андреев извади Богоявленския кръст в село Черниче

Дани Тренчева

Болницата в Гоце Делчев е препълнена с пациенти с COVID

Дани Тренчева

Leave a Comment