29.03.2024
112 Пулсът на Югозапада Разлог

Пребиха шефа на “Общинската полиция” – Разлог Методи Колев, нападателите задържани


Служител на общинската администрация в Разлог е настанен в болница с комоцио и без опасност за живота след саморазправа с трима мъже по повод законността на дърва за огрев, съобщиха от Областната дирекция на МВР /ОДМВР/ в Благоевград.

Сигнал за инцидента е постъпил в обедните часове на 23 ноември, в полицейското управление в Разлог. Пристигналите на място полицейски служители са установили, че е възникнал скандал между 44-годишен общински служител и трима мъже на 33, 45 и 47 години, режещи и цепещи дърва за огрев на пътя, а поводът е законността на дървата за огрев. Тримата мъже са нанесли удари по главата и тялото на служителя, който е настанен за лечение в болницата в Разлог с комоцио.

От ОДМВР – Благоевград съобщават, че двамата мъже на 33 и 45 години са задържани със заповед за задържане до 24 часа, а установяването на 47-годишния мъж продължава. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Източник: dariknews.bg

Related posts

Право на отговор: Отстраненият кметски наместник Д. Хамбарджийски: „Никога не съм крал и продавал дърва. Ако пак стана кмет, пак ще давам на местните“

Петър Петров

Спецоперация на МВР

admin

Водоподаването на улица „Нова махала“ в Симитли ще бъде нарушено

Дани Тренчева

Янев: Това е една огромна и неописуема трагедия, която ни разтърси

Дани Тренчева

Влак блъсна млад мъж край Кресна

Заев: Пътници на задните седалки са счупили прозорец, за да се спасят

Дани Тренчева

Leave a Comment