22.10.2024
България

Дневен хороскоп за 16 декември 2021

ОВЕН

В четвъртък Овните ще предизвикат разговори или ще бъдат въвлечени в оживен спор с роднини на тема финанси, вероятно свързан с наследство и някои неизяснени обстоятелства. Денят не е особено приятен от служебно естество.

ТЕЛЕЦ

Вашите находчивост и изобретателност могат да ви бъдат много полезни днес. Четвъртък се характеризира с нови идеи и засилена интуиция при представителите на Телец. Разчитайте на нея в избора на правно решение в трудните ситуации. На работното място някои ще се чувстват игнорирани и оскърбени от поведението на ръководителя, бъдете внимателни.

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците са силно енергетизирани и с желание да се справят категорично с всички задачи за деня. Но не всичко зависи от вас и някои непредвидени обстоятелства ще объркат доста плановете ви. Труден е служебният ден, не е подходящо да се насилвате да преодолявате трудностите или да се домогвате до информация с цел изясняване на позициите.

РАК

Любовта към близки и приятели ще бъде ярко изразена в четвъртък. Раците са известни с безпогрешната си интуиция и днес, позовавайки се на нея, дори с цената на разочарования в някои моменти, вие ще намерите най-добрия подход към околните и оптималния вариант за разрешаване на проблемите.

ЛЪВ

Четвъртък е силен за представителките на Лъв. Дамите ще бъдат особено полезни с действията си, тъй като реагират уместно и навреме. Неприятностите на работното място могат да се коментират с колеги и шефове. В службата е възможно да възникне някакъв спор.

ДЕВА

Девите са доста объркани днес. Денят е труден по отношение на финанси и контакти и при повечето от вас работата няма да спори. Съществуват притеснения за близък човек, като някои ще се чувстват безпомощни и дисбалансирани. Не се отчайвайте, това е временно състояние.

ВЕЗНИ

Въпреки че давате вид на неангажирани и затворени в себе си, в четвъртък вие сте много действени и с творчески заряд. Проблема с парите няма да ви се удаде да разрешите днес, но при повече икономичност ще се справите по най-благоприятния начин за вас.

СКОРПИОН

Спокоен е този ден и сполучлив за Скорпионите, ако се отдадете в помощ на другите. Дори и самите вие да сте затруднени, вашата отзивчивост ще бъде запомнена и по-късно реванширана. Денят е добър за бизнесмените, които могат да разчитат на лоялност и полезни действия от страна на съдружници и партньори, но само ако избягват конфликтите.

СТРЕЛЕЦ

Повечето от Стрелците ще се възползват от даденостите на четвъртък в стремежа си да задоволят интересите си. Проблематични се оказват финансите, което не означава, че са изключени, а по-скоро неотговарящи на очакванията ви. Има вероятност да бъдете огорчени от близки хора. Проявете разумна пасивност и се съобразете с това “обръщане” на ситуацията.

КОЗИРОГ

Четвъртък е труден за Козирозите. Трудностите ви са зависими от настроението и състоянието ви. Причина за това са домашни проблеми с партньора, които рефлектират върху психиката ви и служебната изява. Вероятно сами ще парализирате действията си, а на работното място може да предизвикате големи неприятности поради неадекватност.

ВОДОЛЕЙ

Много печеливш е четвъртък за Водолеите и носи голям шанс за разрешаване на част от проблемите им, с които са характерни домашно-роднинските спорове, които едва ли ще допринесат някаква полза за вас. Все пак имате човек в дома си, който много ви обича. Доста активизирани сте за делова изява и можете да бъдете много полезни в действията си.

РИБИ

Прекрасен ден за Рибите. Голям късмет и шанс имате днес за разрешаване на проблемите. Можете да предизвикате специален финансов разговор, в който да оспорвате заслугите и правата си. Благоприятно е, ако се случи в службата. Възможен е спор за наследство с роднини. Изслушайте доводите им и тогава реагирайте. Професионално сте много активни и работният ден ще премине успешно. Проявете повече търпение. Може да се сблъскате с противоречивите настроения на конкуренти, но сега сте в печеливша позиция. Действайте разумно, без рискове.

Related posts

Социалният министър: Няма да има по-ниска пенсия за януари спрямо декември

Дани Тренчева

Над 3 милиона лева за командировки командировки на полицаи по южната ни граница до април

admin

Времето през септември

admin

Двама братя са задържани за убийството на граничния полицай

admin

Отложиха делото срещу Нено Димов за водната криза в Перник

Дани Тренчева

Жена е малтретирана от мъжа си 3 дни

admin

Leave a Comment