24.04.2024
Без категория България

Жена е малтретирана от мъжа си 3 дни

Потребителка в социалните мрежи сигнализира за пореден случай на агресия над жени.

Жаклин Йончева от Монтана сподели своя снимка с посинено око и такава на съпруга си, като твърди, че е жестоко пребита и малтретирана в продължение на 3 дни около Нова година.

По думите ѝ, мъжът до нея, от когото има 2-годишно дете, я е заключил в апартамент, пребил я е жестоко и се е гаврил с нея, въпреки че от 5 години живеят заедно.

Ето и целият пост на Жаклин от фейсбук:

„С цел да засрамя себе си и семейството си, искам хората да разберат какви мъже има! Този човек е мъжът ми,живеем от 5 години заедно и имаме дете на 2г. През тези години търпях какво ли не – обиди, побоища ,гонения по нощите и то без никаква причина. Навръх Нова Година беше върхът на черешката, въпросният господин ме заключи в тях , държа ме до 2-ри януари, като ми беше прибрал и телефона. През тези 3 дни изпитах пълен ад! Системен побой, безброй обиди, заплахи,искаше да ме обезобрази с макетно ножче, вратът се опита да ми счупи и какво ли още не. Не го пожелавам и на най-големия си враг! Мили дами, избирайте внимателно мъжете, с които ще живеете, защото винаги началото е хубаво,след това разбираш,когато вече всичко се е задълбочило,що за човек си избрал! Не пожелавам на никоя жена (момиче) да изпита това чувство за страх, което аз изпитах! Не правете деца, без да сте сигурни в човека до себе си,защото после те страдат! Скъпи мъже,и към вас се обръщам! Бъдете грижовни и ценете това което имате,не посягайте на по-слаби от вас,бъдете мъже с главно „М“.”

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Прогноза за времето

admin

Задържаха група, извършила взломна кражба от търговски обекти в столицата

Дани Тренчева

Задържания снощи бизнесмен Велико Желев все още е без повдигнато обвинение

admin

Откриха труп на мъж на пътя Русе – Велико Търново

admin

Всички ученици обратно в клас, ще се тестват веднъж седмично

Дани Тренчева

Православната църква почита паметта на Свети пророк Илия (Илинден)

admin

Leave a Comment