23.03.2023
Култура и изкуство Пулсът на Югозапада Сандански

Безплатен куклен театър за децата на Сандански

На 15 декември, в навечерието на Коледните празници, община Сандански ще зарадва всички деца с безплатен куклен театър на любимата приказка „За една обикновена шапчица червена“.

Весело, пъстро, изпълнено с много песни, танци, кукли и неочаквани обрати, това представление ще пренесе малки и големи във вълшебния свят на приказките. А там ще разберем, че четенето на книги е начин всеки да открие един по-красив свят. След края на приказката, малчуганите ще бъдат поздравени от самия Дядо Коледа, който ще ги изненада от сцената на Дома на културата.

Очакваме всички малки и пораснали деца на 15 декември /сряда/, от 17:30 ч. в Дома на културата. При голям интерес, представлението ще се изиграе още веднъж, непосредствено след края на първата постановка.

Ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, като зрителите над 18 години ще бъдат допускани със „зелен сертификат“ или отрицателен тест за COVID-19.

Related posts

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с народни представители за област Благоевград за предстоящите парламентарни избори

Дани Тренчева

Община Симитли кандидатства по нов социален проект

admin

Феновете организираха голям празник за 100-годишнината на ФК Пирин – Благоевград

admin

Психолог за убийството в Благоевград: Вероятно младежът е бил под въздействието на афект, предизвикан от субстанции

Дани Тренчева

Огромен интерес към програмите, финансиращи мерки за енергийна ефективност в Благоевград

admin

За четвърта поредна година в Симитли ще се проведе детски коледен турнир „Симитли къп 2021“

Дани Тренчева

Leave a Comment