29.03.2024
Пулсът на Югозапада

Безобразие! Вандали изпочупиха фиданките, засадени до стадиона в село Полето

На изключително неприятна гледка се натъкна тази сутрин кметът на село Полето Иван Манчев и жители на населеното място – през последното денонощие някой е изпочупил новозаветните дръвчета до стадиона.

На кой са пречили тези фиданки и защо някой е проявил такава омраза към „белите дробове на планетата ни“ тепърва ще се установява. 

Кметът на село Полето Иван Манчев е категоричен, че ще се направи всичко възможно извършителят на това грозно деяние да бъде установен. Обмисля се също поставянето на видеонаблюдение в населеното място. По този начин ще се следи за спазване на обществения ред, както и за сигурността на гражданите.

„За пореден път някой се подигра с труда на хората! Този път ще се опитам да направя така, че виновникът да понесе отговорност!“, каза кметът Иван Манчев.

За съжаление това не е първи подобен вандалски акт на територията на община Симитли. Не е ясно кой и защо унищожава хубавите неща, които се правят за всички нас и най-вече какво получава извършителя на подобно деяние.

Призовават се жителите и гостите на община Симитли да пазят това, което се прави с цел облагородяване на нашето населено място! Бъдете отговорни и поддавайте сигнали за нередности! 

Related posts

Жена пострада при инцидент с газова бутилка в Дупница

Дани Тренчева

Мече се роди в зоопарка в Благоевград

admin

ВАС: Новият шеф на съда в Сандански трябва да встъпи час по-скоро, иначе ще настъпят вреди

От днес благоевградчани плащат по 30 лв. за скоба и 80 лв. за репатриране с паяк

admin

Област Благоевград се е запътила към тъмночервена ковид зона

Дани Тренчева

Традициите и обичаите, свързани с Андреевден „оживяха“ в група „Звездички“ на филиал Ян Бибиян към ДГ „Радост“ – гр. Симитли

Дани Тренчева

Leave a Comment