13.04.2024
112 България

Задържаха младеж от Дупница, продавал наркотици в „Студентски град“

 

21-годишен от Дупница, продавал наркотици в ж.к. „Студентски град“, е задържан от служители на Седмо РУ, съобщиха от МВР.

Младежът е арестуван заедно с 20-годишен негов клиент, непосредствено след осъществена продажба. При последвалите процесуално-следствени действия у клиента е намерен плик с растителна маса.

В непосредствена близост до търговеца от текстилна чанта са иззети 47 полиетиленови плика, съдържащи растителна маса, кристалообразно вещество, бяло прахообразно вещество, вещество на бучки и прах и таблетки.

Резултатът от направената експертна справка показал, че иззетите вещества са 25,23 грама марихуана, 4,61 грама амфетамин, 3,02 грама кокаин и 0,40 грама МДМА. Двамата мъже са задържани по образуваното досъдебно производство с полицейска мярка до 24 часа.

След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура 21-годишният е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 354 а от НК и му е наложена мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа. 20 годишният е разпитан като свидетел и освободен.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Църквата почита днес Св. прор. Малахия и Св. мчк Гордий

Дани Тренчева

1883 са новите случаи на коронавирус у нас

Дани Тренчева

Удостоверението за психологическа годност на водачите, извършващи обществен превоз, става безсрочно

admin

Осем полицаи пострадаха при протеста в София

Дани Тренчева

Пострадалите от поройните дъждове в Карлово и Сопот с възожност да получат еднократна помощ

admin

Тежкотоварният трафик ще бъде забранен със знаци по селата

Leave a Comment