21.02.2024
Петрич Пулсът на Югозапада

Пороен дъжд създаде сериозни проблеми и в Петрич

Пороен дъжд създаде сериозни проблеми и в Петрич. На места в града има отнесен асфалт и движението на автомобилите е затруднено. Най-засегнати са 3 улици в града, съобщават от общината.

„Улица „Пирин“ е в най-усложнена ситуация. Асфалтът е отнесен на няколко места, преминаването през тях е невъзможно. Техника работи на място за отстраняване на проблемите и възстановяване на движението”, съобщават от общината. И предупреждават водачите да шофират с повишено внимание по улицата.

Машини от рано сутринта са и на ул. „Кирил и Методий” в град Петрич. Асфалтът там е затрупан от кал. Движението е затворено, работи се на проблемната точка, казват още от община Петрич.

Проблеми има и заради изкопните дейности по подмяна на водопровода на ул. „Княз Борис I“. Служители на Община Петрич са на засегнатите от дъжда улици в града. Описват се щетите, се казва в съобщението.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Община Симитли с обновен терен на стадион „Септември“

admin

Ще се върнат ли обратно в клас учениците в село Дамяница?

Дани Тренчева

Право на отговор: Отстраненият кметски наместник Д. Хамбарджийски: „Никога не съм крал и продавал дърва. Ако пак стана кмет, пак ще давам на местните“

Петър Петров

Разяснителна кампания за машинното гласуване започна в област Благоевград

Дани Тренчева

ЮЗДП с мерки за осигуряване на населението с дърва за огрев на достъпни цени

Дани Тренчева

Симитли се поклони пред паметта на героите в Илинденско-Преображенското въстание

admin

Leave a Comment