30.11.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

Лидия, Борис Дали и Пламен Ризов с невероятен концерт – подарък за абитуриентите от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли

До малките часове на нощта продължи абитуриентският купон на тазгодишните зрелостници на Средно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Симитли. За една от най – специалните вечери в живота си абитуриентите бяха избрали да се веселят в ресторант „Алпийска градина“, където останаха почти до сутринта.

Специални гости на бала на младежите от Симитли бяха кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, зам.-кметовете на общината, главният секретар Гергана Стоименова, председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, кметове на кметства, общински съветници, директорът на училището Таня Янкова и зам.-директорите, учители и приятели, сред които писателката, родом от Симитли Гергана Тодорова.

Общинското ръководство и тази година изненада зрелостниците като се бе погрижило те да бъдат забавлявани от едни от най – популярните поп фолк звезди, а именно младата певица Лидия и любимецът на симитличани – Борис Дали. Гергана Тодорова също изненада абитуриентите с два специални подаръка – видео обръщение и поздрав от певицата Анелия и живо изпълнение на певецът от Симитли Пламен Ризов.

Абитуриентите бяха изключително щастливи от изненадите, които получиха, като изказаха специални благодарности към кмета на Община Симитли Апостол Апостолов за указаната подкрепа и невероятния празник, който им подари. Благодариха и на Гери за изненадите и за спазеното обещание, което тя им даде при срещата – разговор, която проведе с тях в началото на този месец.

И както подобава на един истински абитуриентски бал – зрелостниците си избраха Мис и Мистър. Тази година с титлата „Абитуриенти на вечерта“ се окичиха Пепи Китановски и Теменужка Крушалийска.

Награди имаше още за „Най-игривите и еластични абитуриенти“, които минаваха под вратовръзка. Специален подарък получи Борис Дали – мече абитуриент Причината е, че от няколко години той споделя всеки абитуриентски бал на дванадесетокласниците от Симитли.

В края на празничната вечер абитуриентите от Симитли си пожелаха да останат задружни и да се виждат винаги, когато могат, защото както се пее в песента и 12 „А“ и 12 „Б“ на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Симитли завинаги ще си останат… „Един неразделен клас…“

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

311 000 бюлетини пристигнаха в Благоевград

Дани Тренчева

Димитър Докузов с няколко златни медала и купа за най – добро постижение от V-тия плувен турнир „Пирин – Благоевград“

Дани Тренчева

Ученици от училището в село Крупник отбелязаха Международния ден на рециклирането

Състезание „Аз обичам България” се проведе в Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“ – село Долно Осеново

Дани Тренчева

Община Благоевград поставя нови съдове за смет в областния център

Дани Тренчева

Синоптиците предупреждават за опасно време в Благоевград днес

Leave a Comment