27.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на Симитли Апостолов: Вече месеци наред сигнализираме институциите, че трябва да бъдат поставени мантинели по пътя Полето – Брежани

Десетки жители на две села в Община Симитли са готови на протести заради опасен път. В момента, ако пътувате за Брежани, ще трябва да минете по път без мантинели, под който зеят огромни пропасти. В една от тях паднал и автомобил във вторник. За щастие жертви няма, но местните хора са притеснени и искат спешни мерки.

„Не карах бързо. Опитах се да спра. Натиснах спирачката в момента, в който усетих, че колата се подхлъзва. Успях да намаля максимално скоростта малко преди пропастта. Ако имаше мантинела, тя щеше да предотврати пропадането”, разказа потърпевшият Валентин Пенчев в предаването „Здравей България“ по Нова телевизия.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов от своя страна обясни, че проблемът с липсващите мантинели вече няколко месеца се поставя на вниманието на Министерството на Регионалното развитие и благоустройството и Агенция „Пътна инфраструктура“.

Related posts

„Долно Осеново“ победи „Рилци“ с 3:1

Дани Тренчева

За втора година благоевградският пазар без прясна риба за Никулден

admin

Старшата възраст на „Септември“ (Симитли) с победа над „Ботев 57“ (София)

Дани Тренчева

Дядо Коледа бе посрещнат празнично във филиал Полето на Детска градина „Радост“

Дани Тренчева

Полазник прекрачи прага и влезе в група „Мечета“ от филиал Ян Бибиян на ДГ „Радост“ – Симитли

Дани Тренчева

„Септември“ (Симитли) с водосвет и първа тренировка след зимната пауза

Дани Тренчева

Leave a Comment