28.03.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

Кметът на Симитли Апостолов: Вече месеци наред сигнализираме институциите, че трябва да бъдат поставени мантинели по пътя Полето – Брежани

Десетки жители на две села в Община Симитли са готови на протести заради опасен път. В момента, ако пътувате за Брежани, ще трябва да минете по път без мантинели, под който зеят огромни пропасти. В една от тях паднал и автомобил във вторник. За щастие жертви няма, но местните хора са притеснени и искат спешни мерки.

„Не карах бързо. Опитах се да спра. Натиснах спирачката в момента, в който усетих, че колата се подхлъзва. Успях да намаля максимално скоростта малко преди пропастта. Ако имаше мантинела, тя щеше да предотврати пропадането”, разказа потърпевшият Валентин Пенчев в предаването „Здравей България“ по Нова телевизия.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов от своя страна обясни, че проблемът с липсващите мантинели вече няколко месеца се поставя на вниманието на Министерството на Регионалното развитие и благоустройството и Агенция „Пътна инфраструктура“.

Related posts

Македонският културен клуб „Никола Вапцаров“ в Благоевград бе открит типично по балкански – с много страст и емоции

admin

Прокуратурата разследва побоя, извършен от 15-годишен младеж в Сандански

admin

Феновете организираха голям празник за 100-годишнината на ФК Пирин – Благоевград

admin

Какви са щетите в Благоевградска област след наводненията

Дани Тренчева

Задържаха трима мъже и пет жени за побой в Банско

Дани Тренчева

На Богоявление в Симитли… започват записванията на желаещите да участват във ваденето на кръста от река Струма

Дани Тренчева

Leave a Comment