23.07.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Обществени поръчки без осигурено финансиране за над 1 млн. лева обяви Община Благоевград

Две обществени поръчки на обща стойност от 1 108 321,62 лева без ДДС, обяви на сайта си Община Благоевград. Този път инвестиционните намерения на кмета Илко Стоянов касаят подобрения в спортния комплекс „Пирин“ на областния център.

Първата обществена поръчка е с предмет: „Ремонт и обновяване на лекоатлетическа писта в спортен комплекс „Пирин“, Благоевград“, с прогнозна стойност 435 342.87 лева без ДДС.

Втората е с предмет:  ,,Ремонт и обновяване на зала „Хандбал“ и зала „Гимнастика“ в спортен комплекс „Пирин“ – Благоевград, а заложената прогнозна стойност е 672 978.75 лева без ДДС.

И двете обществената поръчки са с отлагателно условие, т.е. изпълнението им ще  започне при осигурено финансиране и ако бъде осигурено такова.

Това не са първите обществени поръчки, които Община Благоевград обявява без да има осигурено финансиране, а амбициозните инвестиционни намерения на кмета Илко Стоянов дават надежда и глътка свеж въздух за благоевградчани от началото на мандата му, но за жалост до сега същия не е реализирал нито едно от тях.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Рухна бетонна ограда на детска градина в Благоевград

Дани Тренчева

Септември (Симитли) отпразнува класирането си в първата петица

admin

Прокуратурата разследва за склоняване към самоубийство на простреляния мъж в Самуилово

admin

Община Благоевград обявява конкурс за подбор на вътрешен одитор в звено „Вътрешен одит“ в общинска администрация

Дани Тренчева

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов почете храмовия празник „Св. Александър Невски” в подножието на връх „Кръста“

admin

Служители на ТП „ДГС Симитли“ почистиха райони вблизост до горските територии

admin

Leave a Comment