28.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Предизборна политическа метла или разчистване на сметки във ВиК-Благоевград: Смениха инж. Росица Димитрова с Мартин Петров, член на ГЕРБ

Преди минути, според наш източник е освободена инж. Росица Димитрова от поста управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, на нейното място изненадващо ще „седне“ Мартин Петров, за който към момента е известно само, че е член на ГЕРБ.

За рокадата в Дружеството се говори от седмици в Благоевград, като се спрягаха различни имена на хора, свързани със служебното правителство и БСП. Изненада се оказа обаче, че за неин заместник е избран член на партия ГЕРБ, чийто общински ръководител е и инж. Димитрова.

Все още не е ясно, какви са компетенциите и образованието на Петров, както и какви са мотивите за освобождаването на инж. Димитрова, която буквално изправи ВиК-Благоевград на крака, след като го пое  през 2014 година.

За момента е ясно само, че рокадата е планувана и зад действията на нейните ръководители, прозират политически интереси.

Очаквайте подробности!

Източник: blagoevgrad-news.com

Related posts

Валерия Докузова от Симитли с реални шансове да бъде на корицата на едно от най – популярните американски списания JETSET Magazine

Дани Тренчева

Какви са щетите в Благоевградска област след наводненията

Дани Тренчева

Служители на ТП „ДГС Симитли“ почистиха райони вблизост до горските територии

admin

ЗАПОЧНА РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА ОБХОДНОТО ТРАСЕ НА БАНСКО

admin

Установиха кой е потрошилият над 20 коли в Благоевград

Дани Тренчева

Над 100 хил. са ваксинираните срещу COVID – 19 в област Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment