29.03.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Предизборна политическа метла или разчистване на сметки във ВиК-Благоевград: Смениха инж. Росица Димитрова с Мартин Петров, член на ГЕРБ

Преди минути, според наш източник е освободена инж. Росица Димитрова от поста управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, на нейното място изненадващо ще „седне“ Мартин Петров, за който към момента е известно само, че е член на ГЕРБ.

За рокадата в Дружеството се говори от седмици в Благоевград, като се спрягаха различни имена на хора, свързани със служебното правителство и БСП. Изненада се оказа обаче, че за неин заместник е избран член на партия ГЕРБ, чийто общински ръководител е и инж. Димитрова.

Все още не е ясно, какви са компетенциите и образованието на Петров, както и какви са мотивите за освобождаването на инж. Димитрова, която буквално изправи ВиК-Благоевград на крака, след като го пое  през 2014 година.

За момента е ясно само, че рокадата е планувана и зад действията на нейните ръководители, прозират политически интереси.

Очаквайте подробности!

Източник: blagoevgrad-news.com

Related posts

Част от улиците в град Симитли ще бъдат с нарушено водоподаване

Дани Тренчева

Бивш общински съветник от Петрич отмъсти на съпругата си

admin

Свободни места в елитната Национална гвардейска част

admin

Проходими при зимни условия са пътищата в Благоевградска област

Дани Тренчева

Пожар е горял в къща в отдалечена махала на село Полена, общ. Симитли, няма пострадали

Дани Тренчева

Центърът за настаняване от семеен тип в Полена организира благотворителен базар в помощ на семейството, чийто дом изгоря

Дани Тренчева

Leave a Comment