08.09.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада Сандански

Оживление в Сандански по време на втория земеделски форум „От фермата до твоята трапеза“

Повече от 60 производители представиха продукцията си в Сандански, на втория земеделски форум „От фермата до твоята трапеза“, на 10 и 11 юни. Събитието, организирано от Областна дирекция „Земеделие“ (ОДЗ) – Благоевград, под патронажа на президента Румен Радев, обедини на едно място висококачествена българска храна и вино от местни производители. На форума бяха представени природни забележителности, култура и туризъм. Продуктите произведени в почти всичките 14 общини на Благоевградска област бяха изложени в градския парк „Свети Врач“ на Сандански.

Предвидената богата културна програма с кулинарно представление радва малки и големи в два последователни дни с разнообразни забавления и изкушения. Водещи на събитията през двата дни са любими лица от телевизионния и филмов екран- Силвия Лулчева и Драгомир Драганов.

Концерт на Владимир Ампов – Графа и Бенд и групите Конкурент и Мистик , взривиха публиката в курортния град, а светлинния спектакъл на Театър на огъня и сенките „Fireter“ в късните часове остави публиката безмълвна.

„От фермата до твоята трапеза“ е събитие, което набира популярност, дори се превръща в своеобразен маршрут, който хората следват, споделя Пролет Трифонова, а производители и публика не крият трепета, с който очакват следващото издание на форума.

снимки: Красимир Велков БТА

 

Related posts

Спазваха ли се COVID мерките в Банско на 8 декември?

Дани Тренчева

Читалище „Съзнание-1944“ в с. Зелен дол с благородна инициатива за 1 март

Дани Тренчева

Община Сандански разкрива преброителен пункт

Дани Тренчева

Красимир Герчев оспорва решението на ОИК – Разлог за предсрочното прекратяване на пълномощията му

Петър Петров

Свлачища заплашват да затрупат пътя за местността Бодрост край Благоевград

admin

Младежите от проект „Моят глас има значение“ от Сандански взеха участие в Европейско младежко събитие в Страсбург

Дани Тренчева

Leave a Comment