23.02.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада Сандански

Оживление в Сандански по време на втория земеделски форум „От фермата до твоята трапеза“

Повече от 60 производители представиха продукцията си в Сандански, на втория земеделски форум „От фермата до твоята трапеза“, на 10 и 11 юни. Събитието, организирано от Областна дирекция „Земеделие“ (ОДЗ) – Благоевград, под патронажа на президента Румен Радев, обедини на едно място висококачествена българска храна и вино от местни производители. На форума бяха представени природни забележителности, култура и туризъм. Продуктите произведени в почти всичките 14 общини на Благоевградска област бяха изложени в градския парк „Свети Врач“ на Сандански.

Предвидената богата културна програма с кулинарно представление радва малки и големи в два последователни дни с разнообразни забавления и изкушения. Водещи на събитията през двата дни са любими лица от телевизионния и филмов екран- Силвия Лулчева и Драгомир Драганов.

Концерт на Владимир Ампов – Графа и Бенд и групите Конкурент и Мистик , взривиха публиката в курортния град, а светлинния спектакъл на Театър на огъня и сенките „Fireter“ в късните часове остави публиката безмълвна.

„От фермата до твоята трапеза“ е събитие, което набира популярност, дори се превръща в своеобразен маршрут, който хората следват, споделя Пролет Трифонова, а производители и публика не крият трепета, с който очакват следващото издание на форума.

снимки: Красимир Велков БТА

 

Related posts

Националният доверителен екофонд одобри проект на Община Симитли за електромобили

Задържаха трима мъже и пет жени за побой в Банско

Дани Тренчева

Община Симитли с републикански шампион по ММА в тежка категория

admin

БАБХ потвърди огнище на АЧС в лично стопанство в село Кавракирово, област Благоевград

Дани Тренчева

Ден на приятелството бе отбелязан в Центъра за настаняване от семеен тип за лица с деменция в Симитли

Дани Тренчева

С танци, игри и вкусни гозби отбелязаха Международния ден на хората с увреждания в Дневния център за възрастни с увреждания в Симитли

Дани Тренчева

Leave a Comment