25.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

31 избирателни секции, от които 5 подвижни, са сформирани в община Симитли за изборите на 14 ноември

31 избирателни секции, от които 5 подвижни, са сформирани в община Симитли за изборите за Президент и вицепрезидент и за народни представители, насрочени за 14 ноември. Една от подвижните секционни избирателни комисии е за лица, поставени под карантина заради COVID – 19.

Както Ви съобщихме по – рано тази седмица 3-та и 7-ма секции са определени за избиратели, които са с увредено зрение или със затруднения в придвижването.

В община Симитли имащите право да гласуват са 12 263-ма души. В 20 от секциите гласуването ще бъде само на машина, като в 14 от секциите ще има по две машини. В 6 секции ще се гласува само с хартиени бюлетини. За изборите в неделя в община Симитли бяха получени общо 12 500 бюлетини.

Related posts

Децата от филиал „Крупник” на Детска градина „Радост“ се запознаха с обичаите, поверията, празничната трапеза и гадаенето на Димитровден

Дани Тренчева

Благоевград излиза на протест срещу заема за над 17 млн. лв. за аквапарк и “реконструкция” на парк “Бачиново”

admin

Община Благоевград търси Неправителствени организации за защита на животните, които да участват в дейността на Съвет за сътрудничество „С грижа към животните“

Дани Тренчева

Запалват коледните светлини в село Крупник на 16 декември

Дани Тренчева

Учниците в община Петрич с онлайн уроци още една седмица

Дани Тренчева

Община Благоевград обявява еднодневен траур за загиналите хора на АМ „Струма“ и жертвите в старческия дом в с. Рояк

Дани Тренчева

Leave a Comment