13.04.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

3 фирми в конкуренция да поддържат инфраструктурата в Симитли през следващите 4 г. срещу 8 млн. лв.

Три фирми се конкурират да поддържат инфраструктурата на територията на община Симитли през следващите 48 месеца. От администрацията на кмета Апостол Апостолов ще избират измежду благоевградската „Грома Холд” ЕООД, плевенската „Стройконсулт” ЕООД и „Нивел Строй” ЕООД от Брезник. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 8 000 000 лв.

Общата цел на обществената поръчка е подобряване състоянието на инфраструктурата на община Симитли, осигуряване на безопасни условия за движение, достъпна среда и повишаване качеството на живот на населението, мотивират обявяването на конкурса от администрацията на кмета Апостолов.

В техническата спецификация е посочено, че дружеството победител ще трябва да създаде необходимата сигнализация за въвеждане на временна организация на движението по време на ремонтните дейности.

Строително-монтажните дейности, които трябва да се извършат през следващите 4 г., са 98 на брой, като част от тях са: разкъртване на бетонова и асфалтова настилка, демонтаж на съществуващите тротоарни плочи, павета, бордюри и пътни знаци, както и оформянето на короните на дърветата.

Датата на отваряне на ценовите предложения на трите фирми предстои да бъде обявена от Община Симитли.

Related posts

Хлябът в Сандански поскъпна с 20%

Община Благоевград поставя нови паркови кошчета в центъра на града

Дани Тренчева

Уникални кукерски костюми и много млади хора – такава беше тазгодишната Сурва в село Полена

Дани Тренчева

Раниха мъж с нож при конфликт в Кюстендилско

Дани Тренчева

За осма поредна година Ултрас „Левски“ – Благоевград организира турнир в памет на Апостола

Временен ваксинационен пункт в ЮЗУ

Дани Тренчева

Leave a Comment