27.04.2024
112 България

Садистът, нарязал 18-годишната Дебора с макетен нож, е пребил зверски млад мъж през 2019г.

Садистът, нарязал 18-годишната Дебора с макетен нож, е пребил зверски млад мъж в чалготека в Стара Загора, за което е осъден на глоба от 1000 лв., казаха от военния съд в Пловдив пред „Телеграф“.

Зверството Георги Николаев извършил през 2019 г., докато е охрана в клуба. Той нападнал човека заедно с редник от армията и свой приятел, затова и процесът се е гледал от армейската Темида. Престъплението на триото било квалифицирано също като „лека телесна повреда“. Две години по-късно Георги отново пребил човек, нанасял му силни удари в главата и едва не го ослепил, но се разминал с обвинение за лека телесна. Там обаче получил пробация за срок от 6 месеца. Той изтекъл в края на юли тази година, което означава, че садистът е рязал Дебора, докато все още е в рамките на присъдата.

Първата присъда на Николаев е постановена на 27 януари 2021 г. от пловдивските военни магистрати. В нея е описано, че редник Божидар Петров, Георги Николаев и Димитър Стайков са пребили мъж в клуб „Планета Пайнер“ в Стара Загора през нощта на 6 април 2019 г. Тогава по хулигански подбуди тримата нападнали Даниел Тодоров. Мъжът получил „кръвонасядания и отоци по главата, разкъсно-контузни рани и кръвонасядания по горната устна и частично счупване на коронките на три зъба“, пише в присъдата. Редникът, садистът и аверът им получили глоби от по хиляда лева, трябвало да платят и 715 лв. разноски към военния съд.

Втората присъда на Георги е изчетена от районния съд в Стара Загора на 30 януари тази година. Престъплението му пак е квалифицирано като лека телесна повреда и касае зверски побой над Радослав Георгиев, извършен на 15 февруари м.г. В документа, с който „Телеграф“ разполага, пише, че жертвата е получила „множество отоци и кръвонасядания по окосмената част на главата, оток и кръвонасядане по челото вдясно, масивни отоци по клепачите на дясното око, кръвоизлив под слизестата обвивка на дясната очница, оток по гърба вдясно“. Освен пробацията биячът е осъден да плати 258 лв. на МВР разноски по делото и 1600 лв. за адвоката на жертвата си. Съдиите обаче са отхвърлили иска на Радослав да получи 10 000 лв. обезщетение от Георги.

“Сега разбираме, че Дебора пее прекрасно! Ако този пост достигне до нея (или до нейни близки), DEEP ZONE Project изразяваме готовност и пълно съдействие да запишем безвъзмездно нейни песни в професионално музикално звукозаписно студио. Ще поемем целия процес от А до Я, стига тя да пожелае да тръгне по тази пътека след това, което е преживяла”, написа в профила си във Фейсбук Диян Савов.

Related posts

Прогноза за времето

admin

Катастрофа затвори движението при околовръстния път на Кюстендил

Дани Тренчева

Икономист: България все още се снабдява с руски петрол, няма оправдание за вдигане на цените

Дани Тренчева

Слънчево и топло време в последния октомврийски ден

admin

621 са новите случаи на коронавирус у нас

Дани Тренчева

Още търсят Емил Боев в Перник

admin

Leave a Comment