27.04.2024
Пулсът на Югозапада Сандански

Община Сандански започна прием на заявления за Културен календар 2022

Община Сандански информира културните и просветните институции и организации, както и дейци в областта на културата, че от 11 октомври започва приемът на заявления за планирането на културната програма на общината за календарната 2022г.

Писмени предложения за събития, празници, юбилейни дати и годишнини се подават в деловодството на Община Сандански, в срок до 2 ноември 2021г.

За финансиране на културни събития и инициативи следва да бъде внесено мотивирано искане /концепция и подробен проекто-бюджет/. Заявления, получени след 2 ноември 2021г., няма да бъдат разглеждани.

Културният календар на Община Сандански се внася за разглеждане в Общински съвет – Сандански, а финансовите средства се разпределят съобразно средствата, гласувани за култура в Бюджет 2022.

Общинска администрация – Сандански благодари на всички за усилията, които полагат за развитието на културата в нашата община! Убедени сме, че 2022 година ще бъде по-цветна и празнична, и заедно с общи усилия ще продължим да съхраняваме наследството и традициите и да развиваме у децата потребност от изкуство и усет за култура. Така ще гарантираме тяхното бъдеще и  успехи.

Related posts

Апостол Апостолов: На добър час през Новата учебна година!

admin

Близо 2 000 души с бустерна доза ваксина в област Благоевград

Дани Тренчева

Митрополит Серафим откри традиционен коледен базар в Благоевград

admin

Данъчната кампания в Благоевград стартира днес

Дани Тренчева

Новият губернатор Ст. Христов върна 6 решения на ОбС – Благоевград, спря продажбата на бившия ресторант „Куклите“, три апартамента и съсобствен парцел с бизнесмена Р. Йорданов – Жъчката

admin

/НА ЖИВО/ Редовна сесия на ОбС-Благоевград

admin

Leave a Comment