20.04.2024
Благоевград Пулсът на Югозапада

Данъчната кампания в Благоевград стартира днес

Данъчната кампания в Благоевград стартира официално днес. Собствениците на имущество имат възможността да заплатят пълния размер на задълженията до 30 април и да получат 5 % отстъпка. След тази дата те ще могат да платят на две равни вноски  до 30 юни и до 31 октомври 2022 г.  Всички задължени лица ще получат уведомителни писма за размера на своите задължения и сроковете за плащане.

Касите в сградата на Община Благоевград са с работно време от 08:00 до 18:00 часа, с прекъсване от 12.30 до 13.00 часа. Плащане може да се направи и по банков път, чрез ПОС терминал, както и чрез лицензирани оператори на услугата „Платежни услуги парични преводи” (EasyPay, EPay и др).

Община Благоевград предлага и услуга за плащане на местни данъци и такси чрез виртуален ПОС терминал за картови разплащания. Целта е собствениците на движимо и недвижимо имущество на територията на общината да бъдат улеснени и да имат възможност да погасят своите задължения дистанционно.  Платформата е изцяло общинска и работи без посредници.

Услугата е напълно безплатна за данъчно задължените лица.

Related posts

Стартира реконструкцията на пътя Кресна – Влахи

admin

Детският парламент пое властта в Община Симитли

admin

Пореден опит за саморазправа от страна на потенциални нарушители осуетиха горски служители

admin

Полицията задържа двама мъже шофиращи след употреба на алкохол в Пиринско

admin

И Кресна без улично осветление

Дани Тренчева

Град Гоце Делчев – домакин на Земеделски форум „От фермата до твоята трапеза“

admin

Leave a Comment