19.03.2024
Култура и изкуство

Неочаквана среща и увеличение на заплатата очакват две зодии

ОВЕН
Работата в дома ви не само ще ви спести средства, но и ще ви създаде чувство на удовлетвореност от това, че сте се справили сами. Придържайте се към собствените си принципи. Не се подвеждайте по новите модни течения. Не обръщайте внимание на закачки и сплетни.

ТЕЛЕЦ
Избягвайте свадите в колективната дейност. Партньорите и колегите подхождат към проблемите по свой начин и е възможно да ви смаят с блестящи резултати. Един от недостатъците ви е непрекъснато да настоявате да приемат безпрекословно мнението ви.

БЛИЗНАЦИ
Тази сутрин много ще се зарадвате, когато със заплатата си получите и неочаквано увеличение. Би трябвало да се чувствате почти богати. Ако купувате нещо днес, трябва да бъдете особено избирателни, защото сега заслужавате най-доброто. Приятен ден за служебни взаимоотношения.

РАК
Днес ще се наложи цялостно да преразгледате отношението си към околните. Може би трябва да изградите и нова представа за себе си. Например да смените прическата си. Така ще дадете изяви на дълбоките промени, които настъпват вътре във вас. Някои ще се запознаят с нов човек.

ЛЪВ
Сутринта може да се занимавате с ремонт у дома. Някои от вас може да са в настроение да променят всичко. Хора от приятелския ви кръг ще ви поднесат изненади през деня. Нежелан гост може сериозно да разстрои плановете ви. Направете усилие да изгладите семейните отношения.

ДЕВА
Днес на мнозина от Девите ще се наложи да заемат позиция, демонстрирайки неотстъпчивост в решенията си. Изразете убеждения, особено ако включват хуманни идеали. Ако трябва да свършите някаква работа по-късно, опитайте се да я направите сами. Бъдете сигурни в себе си.

ВЕЗНИ
Везните в петък ще са служебно ангажирани цялата сутрин. Ще се заемете с проблем, засягащ данъци и застраховки, или от счетоводно естество. Това може да бъде цялостно проучване или изследване, с чиято помощ ще разрешите дълго отлаган проблем. Ще получите добра новина.

СКОРПИОН
Личността ви оказва голямо въздействие върху човека, с когото сте всеки ден на работа. Едно пътуване днес ще промени живота ви. Някои промени в службата ви ще доведат до дребни неприятности. Приятелският ви кръг ще се намеси в семейните ви проблеми. Бъдете деликатни в партньорските отношения.

СТРЕЛЕЦ
В началото на деня се вгледайте в себе си. Днес ще ви обхване меланхолия под въздействието на спомени за хора, които са ви били близки, но те вече не са около вас. Спомените ще ви помогнат да разберете по-добре себе си, както и ще ви подтикнат за промяна в личностен план. Довършете започнатата си работа, не поемайте нови ангажимнти.

КОЗИРОГ
Петък е идеален ден за обсъждане на бъдещето в близък и далечен аспект със сътрудници. Стратегия, която ви се е изплъзвала дълго време, ще придобие облик след кратко съвместно обсъждане. Ще реализирате нова, радикална идея, която ще ви позволи да утвърдите позициите си. Новости ще имате и в личен план – запознанство, раждане на дете, ново партньорство…

ВОДОЛЕЙ
Отново ще съсредоточите вниманието си върху кариерата си. Вероятно ще ви се наложи да свършите много тежка и скучна работа. Но резултатите ще си заслужават. Голяма част от Водолеите ще се отправят на делово пътуване днес, което ще им отвори нови пътища за реализация. Късметът ще е на ваша страна и така мечтаната работа ще я получите.

РИБИ
Неочаквана среща с любим човек ще имате в петък, който ще ви стимулира да оставите зад гърба си суетнята и проблемите. Сега ще осъзнаете колко уморени и напрегнати сте били напоследък. Бизнесмените ще подпишат важен договор с партньорите си. Ще направите добра сделка, но не вземайте страна в спор със съдружниците си, за да не излезете виновни за чужда грешка. Налага се да намерите нов подход в делата.

Related posts

Децата от всички филиали на Детска градина „Радост“ – Симитли посрещнаха Баба Марта с весели тържества

Дани Тренчева

Днес е световния ден на музиката

admin

Отбелязваме Сретение Господне или Зимна Богородица

admin

Ученици изобразиха портрети на народни будители на стената на улица „14-и полк“ в Благоевград

Дани Тренчева

СУРВА идва! Десетки чанове озвучиха Косячката махала на кв. „Ораново“

Дани Тренчева

„Български пощи“ стартира традиционния детски конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“.

Дани Тренчева

Leave a Comment