27.04.2024
България

Млад баща от Велинград се бори за живота си, да му помогнем!

Млад мъж се бори за живота си, след като само преди месец чува тежката диагноза „рак на стомаха в четвърти стадий“. 33-годишният Димитър Даскалов от Велинград е баща на две деца. Той не може да бъде опериран, тъй като ракът е засегнал целия му стомах.

В момента Митко се лекува в болница „Мемориал“ в Турция, където са му назначили тройна химиотерапия.

Лечението в турската болница обаче е скъпо и непосилно за семейството му.

„Здравейте добри хора, казвам се Димитър Даскалов, син, съпруг и щастлив баща на две деца. Моята история започна преди по-малко от месец, когато от болки в стомаха лекарите ми съобщиха ужасната новина, че имам рак в стомаха, който е в четвъртий стадий. За съжаление на този етап операция няма как да бъде извършена заради факта, че в момента е засегнат 100% от стомаха. Последните три седмици за мен са истински кошмар. Дните и нощите ми минават далеч от децата ми и в различни болници.

Надеждата за мен дойде от болница „Мемориал“ в Турция, където се намирам и в момента. Тук за моето лечение отговаря проф. Серкан Кесин, който след всички направени изследвания наново потвърди диагнозата от България и ми бе назначена тройна химиотерапия. В момента по протокола за лечение имам назначени 4 химиотерапии, а след тях ще ми бъде направена отново компютърна тамография, която ще покаже доколко химиотерапите са помогнали и какво ще бъде последващото лечение.

Тук в болницата ми дават надежда, че дори и битката ми да е продължителна и трудна … аз имам шанс да се върна здрав при децата си. Да бъда тяхната опора, скала, приятел и баща.

Лечението ми тук за съжаление обаче е непосилно за мен и семейството ми и имам нужда от вашата помощ. Пътят ми ще бъде дълъг и труден … според лекарите около 2 години. Средствата, който ще ми бъдат необходими все още не ги знам, защото често има непредвидени разходи. След първата химиотерапия имах странични ефекти, което наложи хоспитализирането ми в болница отново и отново разходи.

Казват, че няма по-голямо щастие от това да правиш добро. Винаги съм срещал в живота си добри хора и съм благодарен на Господ за това. Днес заставам пред вас и с молба добри хора да ми помогнете в борбата ми с тази коварна болест. Да ми помогнете и дадете шанс да се прибере вкъщи при семейството си. Благодаря на всички, които ми помагат за лечението ми, също така и на тези, които нямат възможност, но се молят за мен и мислено ме подкрепят. Всяко дарение и споделяне е крачка напред за мен към мечтата ми да бъда здрав и да живея отново живота си пълноценно„, пише Димитър.

IBAN: BG04BPBI79304030163101

BIC: BPBIBGSF

титуляр / майката на Митко / – Йорданка Борисова Кирева

Paypal : help_dimityr@abv.bg

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-dimitar

Страничка на кампанията :

https://www.facebook.com/Да-помогнем-на-Митко-105781445542589/

Related posts

Очаква се засилен трафик в страната след почивните дни

Дани Тренчева

Започват проверки за спекула с цените на млякото

admin

Тошко Йорданов проспал напускането на Кирил Симеонов

Живков: Компенсациите, които даваме за скъпия ток на бизнеса, са най-големите в ЕС

Дани Тренчева

Обзор на полицейски акции срещу търговията с гласове в страната

Дани Тренчева

Държавата ще подпомогне автобусните превозвачи в размер на 40 млн. лева

Дани Тренчева

Leave a Comment