16.06.2024
България Темида

Чат за пържени картофи издал убиеца на Евгения

Ден преди убийството на Евгения Владимирова съпругът й Орлин е писал от нейния телефон на майка й Капка Чорбанова. Преструвал се, че пише тя. Разговор за пържени картофи впоследствие го издал. Това стана ясно от показанията на почернената майка пред Софийския градски съд, пише Телеграф.

През вайбър се уговаряли да гостуват на майка й. Орлин Владимиров обаче не обичал пържени картофи, а майка й винаги приготвяла, защото Евгения и детето обичали.

„Той от нейния телефон ми писа на 13-и. Аз мислех все още, че е тя. Исках да дойдат на гости и щях да пържа картофи, защото Евгения обича много. Като ми написа „и без пържени картофки“ ми се видя странно“, обясни Чорбанова.

Впоследствие, докато още издирвали дъщеря й, тя разгледала чата и се усетила, че Евгения никога не поставя препинателни знаци, докато Орлин го правел. Така се усетила, че всъщност мъжът е използвал телефона й. Постепенно съмненията й се засилили и поискала Орлин да се подложи на детектор на лъжата, но той категорично отказал.

Евгения изчезна през октомври 2021 година. Месец по-късно тялото й беше открито в куфар край водоем в Перник. На съд за убийството са предадени съпругът й Орлин Владимиров и неговият баща Пламен.

Почернената жена хвърли сензационна версия за мотивите, довели до смъртта на дъщеря й, които досега се смяташе, че са свързани с ревност.

„За всичко си виновен ти. Да умреш в мъки. Как може да даваш такива съвети на сина си? Убийци!“, развика се почернената жена в съдебната зала.

„Алчни за пари. Не е от ревност, за пари я убихте. Изроди!“, настояваше тя. „Бяха събрали над 90 000 лева. Парите щяха да са първа вноска за покупка на жилище в затворен комплекс. През август 2021 г. щяха да теглят и ипотека. За мен тези пари са причината, те са мотивът за убийството, а не ревност“, свидетелства пред СГС майката.

Тя обясни, че е засекла, че майката на Орлин Владимиров дърпа пари от онлайн сметката и това още повече засилило подозренията й.

„Мотивът е материален интерес“ , категорична бе почернената майка. Тя разкри още, че Орлин е следял телефона на жена си. Дебнел я с кого пише, с кого разговаря и я локализирал къде ходи. Освен това поставил скрити камери в играчките на детето, за да я наблюдава постоянно онлайн. Делото продължава с разпит на свидетели, повечето предимно от приятелския кръг на семейството.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

Related posts

Прокуратурата и ДАНС създадоха Национално звено за предстоящите избори

Дани Тренчева

Над 288 000 семейства получиха помощи за отопление

Дани Тренчева

Автобус прегази мъж, легнал под него

admin

МРРБ обеща заплати на служителите от пътностроителния бранш до края на седмицата

Дани Тренчева

Депутатите приеха процедурните правила за избор на председател на КПКОНПИ

admin

Нова опасна мода сред децата

admin

Leave a Comment