22.04.2024
България Политика

Христо Иванов: Отиваме към избори

,,Отиваме към избори. Това се случва без никаква реална политическа причина“, заяви пред журналисти в Народно събрание съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов.

„Не малка част от тази политическа криза е базирана върху лични кариерни амбиции и вендета. В някакъв смисъл даже се радвам, че г-жа Ива Митева най-накрая ще получи това, което толкова иска като някакво признание“, каза още той.

„Всичко започна с БНБ и хората трябва ясно да си дават сметка, че тук има просто един елемент на невъзможност на няколко души да приемат, че техните кариерни амбиции няма да бъдат приети и затова отиваме към избори. Това ще бъдат четвърти избори в рамките на 13-14 месеца, абсолютно безпрецедентно и без реална политическа причина и трябва да е ясно на хората защо се случва“, подчерта Иванов.

Според него шансове всякакви има:

„Но ми е много интересно как новообразуваното мнозинство ще излъчи правителство и ще обясни неговата формула. За момента никой от хората, които предприемат този опит за постепенно сваляне на управлението, да даде друга политическа перспектива, освен че отиваме на предсрочни избори“.

Related posts

Бизнесът напусна среща за доходите заради поведението на синдикатите

Дани Тренчева

Обявиха бедствено положение в Трявна

admin

Почитаме Свети Герасим Йордански

Дани Тренчева

Сигнали за нерегламентирани дейности в Българския спортен тотализатор

Дани Тренчева

„Пътна полиция“ с нова акция, за какво ще следят

Джип с нелегални мигранти катастрофира след гонка с полицията

admin

Leave a Comment