04.12.2023
Пулсът на Югозапада Симитли

С празнична атмосфера и топлота посрещнаха втората група потребители на центровете за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани

С празнична атмосфера и топлота посрещана втората група от потребителите на центровете за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани.

Новите обитатели на центровете бяха приветствания от служителите с „Добре дошли“ и с обещанието, че ще се грижат за тях с всички сили, за да могат да се чувстват щастливи и пълноценни. Както повелява традицията – на всички бе раздадено парче топла питка и мед, за да се почувстват като у дома си.

В двата центъра за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани ще живеят по 15 души, за които ще се грижи квалифициран персонал, включват ръководител социален работник, социален работник, психолог, трудотерапевт, медицински лица, зъболекар, санитар и други.

Сградите, в които са настанени потребителите са изцяло ремонтирани и оборудвани, така че да отговарят на всички европейски изисквания.

Related posts

Туроператори в Благоевград: Повече от 50% са отменените резервации

Дани Тренчева

Илко Стоянов: Намаляваме такса смет за бизнеса и селата, изравняваме промилите за домакинствата с останалите областни градове

Дани Тренчева

Нова порция пияни зад волана в Пиринско

admin

Абитуриент от Сатовча се хвърли с колата си в дере и загина

Променят такса смет в Благоевград

Дани Тренчева

Конкурс за рецитал по повод Деня на Народните будители организира Детски парламент – Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment