18.06.2024
Пулсът на Югозапада Симитли

С празнична атмосфера и топлота посрещнаха втората група потребители на центровете за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани

С празнична атмосфера и топлота посрещана втората група от потребителите на центровете за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани.

Новите обитатели на центровете бяха приветствания от служителите с „Добре дошли“ и с обещанието, че ще се грижат за тях с всички сили, за да могат да се чувстват щастливи и пълноценни. Както повелява традицията – на всички бе раздадено парче топла питка и мед, за да се почувстват като у дома си.

В двата центъра за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани ще живеят по 15 души, за които ще се грижи квалифициран персонал, включват ръководител социален работник, социален работник, психолог, трудотерапевт, медицински лица, зъболекар, санитар и други.

Сградите, в които са настанени потребителите са изцяло ремонтирани и оборудвани, така че да отговарят на всички европейски изисквания.

Related posts

Ураганен вятър и висока лавинна опасност при Седемте рилски езера

Дани Тренчева

Община Благоевград търси Неправителствени организации за защита на животните, които да участват в дейността на Съвет за сътрудничество „С грижа към животните“

Дани Тренчева

Община Банско предоставя безплатно фиданки на всеки, който желае да подкрепи пчеларството

admin

Неврокопски митрополит Серафим отслужи литургия в храм „Св. Николай“ в Благоевград

admin

„Долно Осеново“ победи „Рилци“ с 3:1

Дани Тренчева

Иновативна дисциплина „Дизайн на услуги“ влиза в Еxecutive МВА програмата на Американския университет

Дани Тренчева

Leave a Comment