23.01.2022
Пулсът на Югозапада Симитли

С празнична атмосфера и топлота посрещнаха втората група потребители на центровете за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани

С празнична атмосфера и топлота посрещана втората група от потребителите на центровете за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани.

Новите обитатели на центровете бяха приветствания от служителите с „Добре дошли“ и с обещанието, че ще се грижат за тях с всички сили, за да могат да се чувстват щастливи и пълноценни. Както повелява традицията – на всички бе раздадено парче топла питка и мед, за да се почувстват като у дома си.

В двата центъра за настаняване от семеен тип в селата Полена и Брежани ще живеят по 15 души, за които ще се грижи квалифициран персонал, включват ръководител социален работник, социален работник, психолог, трудотерапевт, медицински лица, зъболекар, санитар и други.

Сградите, в които са настанени потребителите са изцяло ремонтирани и оборудвани, така че да отговарят на всички европейски изисквания.

Related posts

Горя жилище на ул. „Тодор Александров“ в Благоевград

Дани Тренчева

Сандански избира своя будител на 2021 година

Дани Тренчева

Центърът за настаняване от семеен тип в село Брежани организира коледен базар с ръчно изработени подаръци, сувенири, икони и играчки

Дани Тренчева

Община Сандански монтира нови камери за видеонаблюдение в парк „Свети Врач“

Дани Тренчева

Постепенно обстановката в община Симитли, след обилните валежи от дъжд, се нормализира

Дани Тренчева

Американският университет в България учредява „Граждански почетен медал” за ученици

Дани Тренчева

Leave a Comment