20.04.2024
Култура и изкуство

Седмичен хороскоп от 4 до 10 април

5 април  Марс в съвпад Сатурн

5 април Венера влиза в Риби

7 април Меркурий секстил Сатурн

8 април Меркурий секстил Марс

10 април Меркурий квадратура Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците –Телец, Близнаци, Рак, Лъв

Благоприятни дни за подстригване – 5, 6, 7, 8 (до 11:06ч), 9 (след 12:00ч), 10 (до 13:00ч) април

Благоприятни дни за боядисване на косата – 5, 7, 9 (след 12:00ч), 10 април

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

05.04. 04:54 – 05.04. 06:05
07.04. 06:16 – 07.04. 18:31
10.04. 04:02 – 10.04. 07:01

Овен – Някои неща се финализират, за да се направи път за ново начало. По време на този процес е добре да бъдете търпеливи и да се съобразявате с чувствата и желанията, които имате. В началото много неща може да изглеждат хаотично, но това се дължи на факта, че повече потиснати аспекти излизат на повърхността, когато се откриват нови детайли. Нека вашето любопитство и креативност ви водят до отговори и ви карат да откривате нещо ново на всяка стъпка. Планетите, които влияят на вашия знак през текущата седмица, не ви препоръчват да вземате важни решения.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 8, 9

Телец – Тази седмица изпитвате нужда да бъдете по-активни в социалната сфера и имате шанса да срещнете нови хора, които ще ви отворят пътя към някои възможности. Вложете повече страст в любимите си занимания. Звездите препоръчват да не бързате с решенията и да обмисляте внимателно важните стъпки. Ще почувствате необходимост от подкрепа и разбиране. Причини за проблеми в живота ви може да има от некоректно общуване, което би могло да предизвика недоразумения предимно в работата, но и в личния ви живот. За вас е важно да сте заобиколени от хора, на които можете да разчитате.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –4, 10

Близнаци – Това е добра седмица, въпреки че може да се сблъскате с леки усложнения. Някои въпроси изискват внимателно обмисляне. Въпреки че понякога може да сте по-фокусирани върху кариерата си, може да успеете да постигнете баланс в настроенията си, защото сте по-емоционално отворени. Късметът ще бъде на ваша страна. Дори трудните задачи ще ви се отдават лесно. Ще успеете да видите някои ситуации по-оптимистично и предстоят нови планове, които ще повдигнат настроението и духа!

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни –5, 6, 7

Рак –Тази седмица започвате да се чувствате по-свързани с емоциите си и вътрешната си страна, която сте пренебрегвали напоследък. Някои истини започват да излизат на повърхността. Добре е да бъдете търпеливи в процеса на интерпретиране на новините, които идват към вас. Вашето самочувствие и отношения с другите може да изглеждат непоносимо крехки през следващите дни. Екосистемата на живота ви е толкова фино балансирана, че вие се притеснявате, че най-малкият бриз може да я разнищи и напълно да я унищожи.

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни –7, 8

Лъв – Това е подходящата седмица за решаване на практически проблеми, които от дълго време сте отлагали. Разбирателството е важно, за да постигнете точно това, което искате. Трябва внимателно да изслушате аргументите на другите и да преосмислите решението си. Обърнете внимание на здравето си, особено ако страдате от диабет, високо кръвно налягане или висок холестерол. Сега трябва да се съсредоточите основно върху себе си и да контролирате диетата си.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 10

Дева – Щастието ще ви покаже истинското си лице. Можете да рискувате в лотарията. Звездите са на ваша страна и могат да ви донесат неочаквана печалба. Трябва обаче да завършите всичко започнато. Това е добър момент да заздравите връзките си с истински приятели и да прекъснете приятелствата, които носят негативни емоции в живота ви. Не позволявайте проблемите ви да бъдат причина за дълготрайно напрежение в една връзка. Не мислете за флирт, който може да наруши стабилното ви партньорство.

Благоприятни дни – 4, 8, 9

Бъдете внимателни –5, 6, 7

Везни –Мислите ви може да са по-хаотични от обикновено, поради което е добре да се съсредоточите върху фактите, преди да правите прибързани заключения. Преодоляването на страховете води до вътрешен мир. Съсредоточете цялата си енергия върху въпросите, които наистина са важни за вас. Звездите ви обещават неочакван достъп до източници на позитивност. Разгърнете своята суперсила – доброта и нежност, обърнете внимание на тези, които обичате, приемайки същото чувство в замяна.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 8, 9

Скорпион –Взетите решения ви позволяват да се съсредоточите върху детайлите на промяната или върху последните развития. Те включват работа с приятели и обсъждане на планове за бъдещето. Добре е да бъдете честни със себе си, ако искате да преодолеете някои емоционални блокажи. По този начин ще достигнете до по-дълбоко разбиране на вашите нужди в сантименталната сфера. Тази седмица основната ви задача е да позволите на събитията да се развиват, без да се намесвате в случващото се.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни –4, 10

Стрелец – Време е за промяна и колкото по-обширен е вашият опит, толкова по-удовлетворяваща е следващата глава в живота ви. Идва нов слънчев етап, пълен със сили, мъдри решения, светли надежди. Докато ентусиазмът ви е голям, съпротивлението се оказва малко по-ниско. Бъдете внимателни, защото склонността да прекалявате с нещата ще доведе до изтощение. Ще трябва да си позволите повече време за почивка и релакс. Насладете се на вече съживената природа и компанията на приятели.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни –5, 6, 7

Козирог –Съсредоточете се върху възстановяването на баланса във всички отношения. Единствената грешка, която можете да направите, е да приемете, че другите знаят какво чувствате или искате. Въпреки че нещата вървят добре, може да започнете да се чувствате ограничени. Някои задължения ви засягат и са свързани с вашето емоционално или физическо състояние, а други са задължения към другите, които не можете да пренебрегнете. Добре е да не пренебрегвате личното си благополучие и да избягвате компромиси.

Благоприятни дни – 4

Бъдете внимателни –7, 8

Водолей – Тази седмица Вселената ви връща в играта, връщайки ви енергията, смелостта и силата. Бъдещето разкрива вдъхновяващи гледки и неизследвани възможности за вас. Ако имате физическа работа през този период, внимавайте за наранявания. Обърнете внимание на безопасността. Планетата Венера ще увеличи разнообразието на вашия живот. През тази седмица ще можете да се насладите на различни вкусове и аромати на живота. Необвързаните ще се насладят на кратък, но вълнуващ флирт в близко бъдеще.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 10

Риби – В средата на седмицата не се изключват досадни пречки в работата или плановете, но ще можете бързо да ги преодолеете. Трябва да внимавате с приятелите си, да разберете, че малцина наистина са такива, каквито изглеждат. Някои ще се опитат да се възползват от вашата доброта и да се възползват от вашето доверие. Ако работите в една и съща сфера с партньора си или имате съвместен бизнес, най-вероятно ще се появи някакво несъгласие. Всичко се случва с причина, но е необходимо, за да преодолеете следващата стъпка и да преминете към следващото ниво.

Благоприятни дни – 4, 8, 9

Бъдете внимателни –5, 6, 7

Related posts

Шестокласници и седмокласници от училището в Крупник с интересна патриотична инициатива

Дани Тренчева

Почитаме Св. мчца Анисия

Дани Тренчева

Църквата чества намирането на светите мощи на мъчениците, пострадали в Евгения

Дани Тренчева

Никулден е!

Дани Тренчева

Почитаме Св. Григорий, еп. Нисийски. Преп. Дометиан, епископ Мелитински. Св. Маркиан

Дани Тренчева

149 години безсмъртие! Васил Левски – Апостола на свободата

Дани Тренчева

Leave a Comment