19.03.2024
Култура и изкуство

Кошмарен ден за четири зодии

ОВЕН
Противоречиво е влиянието на сряда за Овните. При повечето от вас действията са активни, но възникват неочаквани и много трудно преодолими препятствия, които, ако не напълно, то някои от делата ви ще спрат. Известни успехи можете да постигнете чрез посредничество.

ТЕЛЕЦ
Сряда се очертава труден ден за Телците. Трудностите, които трябва да преодолеете, са свързани с някакви постъпления, които очаквате. Някои ще си дадат отдих след първия неуспех през деня, решението ви е правилно и спокойно можете да изчакате промяна на ситуацията.

БЛИЗНАЦИ
Огромна мощ кипи у вас, но тя не е изцяло позитивна. Действате според всички закони и норми, осигуряващи успех, а той не идва. Препоръчително е да трансформирате негативната си енергия в позитивна. Тогава наистина ще бъдете неспираеми. Бъдете пестеливи на думи в службата.

РАК
Сряда е неблагоприятна за решаване на проблеми от лично или делово естество. Вероятно мнозина нямат търпение час по-скоро да завършат започнатите дела и са готови за действия, които ще ви предоставят очаквания положителен резултат. Не се притеснявайте и не бъдете песимисти.

ЛЪВ
За Лъвовете сряда се очертава неприятна, ще ви се случат много неприятности, но вие нямате място за отстъпление и трябва да се борите до крайна победа. Независимо от трудностите, с които ще се сблъскате през деня, бъдете настойчиви. Имате шанс да обърнете нещата в своя полза.

ДЕВА
Девите имат да свършат доста работа днес, но делата ви ще претърпят отсрочка. В повечето от случаите причините са обективни и не бива да се затормозявате, защото ще постигнете успех по тези въпроси много скоро. Лесно ще извършвате административна дейност.

ВЕЗНИ
Доста неприятна е сряда и трябва да проявите голямо внимание през деня не само за деловите ангажименти, а във всичко. Някои бизнесмени ще проявят непреклонна решителност към партньори и съдружници по финансови въпроси, където ще претърпите поражение.

СКОРПИОН
В сряда Скорпионите са разделени на две големи групи, противоположни по късмет. Едните от вас ще успеят във всяко отношение и ще преодолеят всички препятствия, докато другите няма да имат никакъв шанс. Търпеливо изчакайте по-добри дни за дейността си. Други ще имат мощна изява.

СТРЕЛЕЦ
За вас не са изключени добри постижения днес, но те няма да са устойчиви. Не трябва да пътувате, може да се окаже неприятно. Не се заемайте и с решаване на парични въпроси, обречени са на неуспех. Избягвайте кавги, ще си спестите много неприятности и напрежение. Усърдието ви в службата няма да остане незабелязано и ще получите одобрение от началниците си.

КОЗИРОГ
Сряда е характерна с известно забавяне на вашите дела и неуспешни действия поради недостатъчната ви мобилизация. Не са изключени и неправомерни постъпки от страна на приятели. Ще претърпите неуспех и по финансови дела, изчакайте и не прибързвайте днес. Промени в любовните отношения, повишават се изискванията към вас.

ВОДОЛЕЙ
В отношенията с колегите, при контакти и на работното си място Водолеите могат да постигнат баланс, макар и не много стабилен. Всичко зависи от вас и в името на относително спокойствие ще го постигнете. Денят носи напрежение и трудности, които ще ви възпрепятстват в много направления. Не пренебрегвайте съвет, даден от ваш приятел, добронамерен е.

РИБИ
Около вас винаги се намира някой от скритите ви неприятели, който ви въвежда в заблуждение и пречи за разкриване на истината по интересуващ ви въпрос. Сряда е неизразителна за постигане на успехи по отношение на контакти, пътуване и разрешаване на делови въпроси.Спор за имот ще разрешавате в съда и ще спечелите исканията си. Запазете нормални отношения с приятели и роднини.

Related posts

Честваме Денят на народните будители

admin

Почитаме интересен светец, считан за главен основател на монашеския живот

Дани Тренчева

Днес почитаме Св. Мъченик Юлиан Тарсийски

admin

Православната църква почита Св. прор. Даниил и св. 3 отроци Анания, Азария и Мисаил

Дани Тренчева

Православната църква почита паметта на Свети Фотий

admin

Андреевден е!

Дани Тренчева

Leave a Comment