23.07.2024
България

Радев: Изборите са възможност да санкционирате лъжата

„Мнозина се страхуват да не бъдат излъгани, но изборите са възможност да санкционирате лъжата, да санкционирате онези, които ограбват бъдещето ви. Да посочите хората, които ще дадат моралния облик на властта“. Това заяви в обръщение към нацията президентът Румен Радев.

„Изборите през април и юли оставиха България без редовно правителство. Пред страната стоят сложни задачи, които изискват законодателни решения. Всеки ден без редовен парламент натрупва проблеми. Те правят задачата на бъдещия парламент още по-предизвикателна“, добави Радев.

Според него последните два парламента са били част от пътя, който ще ни изведе от кризата, въпреки краткия си живот, предаде NOVA.

„В неделя предстои да определим какво бъдеще искаме да имаме. Всеки един глас ще определи нашата съдба. Нека всеки го упражни. На изборите гражданинът е арбитърът. Възползвайте се от тази възможност. Колкото повече българи кажат думата си, толкова по-устойчиви ще са институциите и толкова по-слаба ще е мафията. Нека всеки, който милее за България, да даде своя глас за нейното бъдеще“, завърши президентът.

Related posts

Кирил Петков: Да имаме правителство с министри, които ще работят за България без да крадат

admin

Задържаха заподозрения за убийството в Тервел

Дани Тренчева

Деница Сачева: До края на годината ще има предсрочни изброи

Ресторантьори искат среща с президента и съдействие за спасяване на сектора

Дани Тренчева

Политическата равносметка: За повечето депутати 2022 е загубена година

admin

Дневен хороскоп за 20 декември 2021

Дани Тренчева

Leave a Comment