06.10.2022
България

Радев: Изборите са възможност да санкционирате лъжата

„Мнозина се страхуват да не бъдат излъгани, но изборите са възможност да санкционирате лъжата, да санкционирате онези, които ограбват бъдещето ви. Да посочите хората, които ще дадат моралния облик на властта“. Това заяви в обръщение към нацията президентът Румен Радев.

„Изборите през април и юли оставиха България без редовно правителство. Пред страната стоят сложни задачи, които изискват законодателни решения. Всеки ден без редовен парламент натрупва проблеми. Те правят задачата на бъдещия парламент още по-предизвикателна“, добави Радев.

Според него последните два парламента са били част от пътя, който ще ни изведе от кризата, въпреки краткия си живот, предаде NOVA.

„В неделя предстои да определим какво бъдеще искаме да имаме. Всеки един глас ще определи нашата съдба. Нека всеки го упражни. На изборите гражданинът е арбитърът. Възползвайте се от тази възможност. Колкото повече българи кажат думата си, толкова по-устойчиви ще са институциите и толкова по-слаба ще е мафията. Нека всеки, който милее за България, да даде своя глас за нейното бъдеще“, завърши президентът.

Related posts

Дневен хороскоп за 29 декември 2021

Дани Тренчева

Каримански: Бюджетът влиза за обсъждане в НС в края на януари

Дани Тренчева

Започна контролирано изпускане на язовир „Студена“

Прокуратурата за „Хемус“: Не сме получили заповеди за арест, нито доказателства

Дани Тренчева

Андрей Янкулов: Порочно е схващането, че ако няма арест, няма разследване

Дневен хороскоп за 7 януари 2022

Дани Тренчева

Leave a Comment