19.04.2024
България

Радев: Изборите са възможност да санкционирате лъжата

„Мнозина се страхуват да не бъдат излъгани, но изборите са възможност да санкционирате лъжата, да санкционирате онези, които ограбват бъдещето ви. Да посочите хората, които ще дадат моралния облик на властта“. Това заяви в обръщение към нацията президентът Румен Радев.

„Изборите през април и юли оставиха България без редовно правителство. Пред страната стоят сложни задачи, които изискват законодателни решения. Всеки ден без редовен парламент натрупва проблеми. Те правят задачата на бъдещия парламент още по-предизвикателна“, добави Радев.

Според него последните два парламента са били част от пътя, който ще ни изведе от кризата, въпреки краткия си живот, предаде NOVA.

„В неделя предстои да определим какво бъдеще искаме да имаме. Всеки един глас ще определи нашата съдба. Нека всеки го упражни. На изборите гражданинът е арбитърът. Възползвайте се от тази възможност. Колкото повече българи кажат думата си, толкова по-устойчиви ще са институциите и толкова по-слаба ще е мафията. Нека всеки, който милее за България, да даде своя глас за нейното бъдеще“, завърши президентът.

Related posts

Издирването на 12- годишния Сашко продължава и днес

admin

КНСБ иска минимална заплата от 730 лева

Дани Тренчева

Известен бизнесмен преби съпругата си

admin

Природният газ поскъпва през март

Дани Тренчева

Удължават платения отпуск за непедагогическия персонал в училищата и градините

Дани Тренчева

1339 са новите потвърдени случаи на зараза с Ковид19 у нас

admin

Leave a Comment