23.01.2022
Пулсът на Югозапада

Първо издание на Екстрийм Ендуро Крупник ще се проведе на 19 декември

За първи път в община Симитли ще се проведе състезание за любителите на Ендуро спорта. Тази неделя (19 декември) в село Крупник предстои първо издание на Екстрийм Ендуро Крупник. Организаторите съобщиха, че не се изискват лицензи за участие.

Трасето ще бъде маркирано с ленти, без ГПС и ще е дълго около 25 км , които ще се взимат между 1 час и 30 мин. до към 3 – 4 часав, зависимост от подготовката на състезателя.

Ще има от всичко по малко – дерета, дълги екстрийми, трудни спускания, засукани пътеки. Терена е доста разнообразен: и песъкливо, и кално, и каменисто“, допълват още организаторите.

За всички състезатели ще има подарък – тениска с емблемата на състезанието. Предвиден е и награден фонд, осигурен от община Симитли.

Очаквайте още подробности за екстремното състезание, което ще се проведе само след броени дни!

Related posts

Заради наложените противоепидемични мерки от МЗ, Община Благоевград припомня, че електронните услуги в сайта на администрацията са на разположение за жителите на града

Дани Тренчева

Семейство с две деца остана без дом след пожар в Петричко

Дани Тренчева

Откраднаха пари от офис на фирма в Благоевград

Дани Тренчева

Укрепват довеждащия газопровод за Благоевград в района на поддалия мост

Дани Тренчева

Ученици от Обединено училище „Св. Паисий Хилендарски“ – село Долно Осеново с отлични резултати в националното състезание „Стъпала на знанието“

Дани Тренчева

Неизвестен стреля по мерцедес, паркиран край Добринище

Дани Тренчева

Leave a Comment