19.04.2024
112 България

Почина 6-годишното дете, пребито с метална тръба от дядо си

Почина 6-годишното момченце, което беше бито с метална тръба от дядо си. Бабата на детето, която също беше пребита от него, е в много тежко състояние. Тя е настанена в отделението по реанимация в болницата в Монтана с опасност за живота, съобщи NOVA.

Нападението е извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“ в Монтана, където живеело възрастното семейството. 6-годишното внуче било на гости на баба си и дядо си за празниците. След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болницата в кома с голяма кръвозагуба.

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в „Приогов“ с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорял напълно. Какво обаче е провокирало жестокостта му все още се изяснява.

„Според мен случилото се е в резултат на психически проблем при мъжа, който вероятно не е бил открит и не е бил лекуван. За съжаление болни като него не търсят лекарска помощ“, коментира д-р Красимир Каменов, началник на отделението по хирургия в болницата в града, където 6-годишната жертва беше приета за лечение.

Related posts

Сигнали за нерегламентирани дейности в Българския спортен тотализатор

Дани Тренчева

Двойно убийство в Благовград тази нощ

admin

„Възраждане“ дава зеления сертификат на Конституционния съд

Дани Тренчева

93-годишна жена почина при пожар в Кюстендилско

Дани Тренчева

16 г. затвор за младеж, убил дядо по особено жесток начин

admin

6761 са новите случаи на коронавирус, 116 души са починали

Дани Тренчева

Leave a Comment