17.01.2022
112 България

Почина 6-годишното дете, пребито с метална тръба от дядо си

Почина 6-годишното момченце, което беше бито с метална тръба от дядо си. Бабата на детето, която също беше пребита от него, е в много тежко състояние. Тя е настанена в отделението по реанимация в болницата в Монтана с опасност за живота, съобщи NOVA.

Нападението е извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“ в Монтана, където живеело възрастното семейството. 6-годишното внуче било на гости на баба си и дядо си за празниците. След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болницата в кома с голяма кръвозагуба.

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в „Приогов“ с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорял напълно. Какво обаче е провокирало жестокостта му все още се изяснява.

„Според мен случилото се е в резултат на психически проблем при мъжа, който вероятно не е бил открит и не е бил лекуван. За съжаление болни като него не търсят лекарска помощ“, коментира д-р Красимир Каменов, началник на отделението по хирургия в болницата в града, където 6-годишната жертва беше приета за лечение.

Related posts

Очаква се засилен трафик в страната след почивните дни

Дани Тренчева

МОСВ за пръв път осигурява национални средства за мерки за борба с мръсния въздух

Дани Тренчева

В България 20,7% от общите разходи на домакинствата са за храна и безалкохолни напитки

Дани Тренчева

Откраднаха 700 лева от жилище в Разлог

Дани Тренчева

Отпускат 10 млн. лв. на 197 болници за лечение с кислород

Дани Тренчева

МОН предлага финансова подкрепа за над 1200 млади учени

Дани Тренчева

Leave a Comment