27.06.2022
112 България

Почина 6-годишното дете, пребито с метална тръба от дядо си

Почина 6-годишното момченце, което беше бито с метална тръба от дядо си. Бабата на детето, която също беше пребита от него, е в много тежко състояние. Тя е настанена в отделението по реанимация в болницата в Монтана с опасност за живота, съобщи NOVA.

Нападението е извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“ в Монтана, където живеело възрастното семейството. 6-годишното внуче било на гости на баба си и дядо си за празниците. След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болницата в кома с голяма кръвозагуба.

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в „Приогов“ с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорял напълно. Какво обаче е провокирало жестокостта му все още се изяснява.

„Според мен случилото се е в резултат на психически проблем при мъжа, който вероятно не е бил открит и не е бил лекуван. За съжаление болни като него не търсят лекарска помощ“, коментира д-р Красимир Каменов, началник на отделението по хирургия в болницата в града, където 6-годишната жертва беше приета за лечение.

Related posts

BIRD: В досиетата „Пандора“ има данни и за швейцарски сметки на Пеевски

Дани Тренчева

МОН разпространи декларацията за съгласие за тестването на учениците

Народното събрание ще заседава извънредно във вторник за вота на недоверие

Обсъжда се създаването на детска COVID зона в Перник

Дани Тренчева

Почитаме Св. Флавиан Цариградски патриарх и Свети мъченици Памфил и Порфирий и дружината им

Дани Тренчева

Откраднаха пари от офис на фирма в Благоевград

Дани Тренчева

Leave a Comment