27.07.2024
112 България

Почина 6-годишното дете, пребито с метална тръба от дядо си

Почина 6-годишното момченце, което беше бито с метална тръба от дядо си. Бабата на детето, която също беше пребита от него, е в много тежко състояние. Тя е настанена в отделението по реанимация в болницата в Монтана с опасност за живота, съобщи NOVA.

Нападението е извършено в апартамент в жилищния квартал „Младост“ в Монтана, където живеело възрастното семейството. 6-годишното внуче било на гости на баба си и дядо си за празниците. След семеен скандал дядото започнал да бие съпругата си и детето. Момченцето е откарано в монтанската болницата в кома с голяма кръвозагуба.

След побоя 66-годишният мъж опитал да избяга с колата си и да се самозапали. Спасен е и е настанен в „Приогов“ с 30% изгаряния. Автомобилът му е изгорял напълно. Какво обаче е провокирало жестокостта му все още се изяснява.

„Според мен случилото се е в резултат на психически проблем при мъжа, който вероятно не е бил открит и не е бил лекуван. За съжаление болни като него не търсят лекарска помощ“, коментира д-р Красимир Каменов, началник на отделението по хирургия в болницата в града, където 6-годишната жертва беше приета за лечение.

Related posts

„Да, България“ даде мандат на Христо Иванов да води преговори за кабинет

Дани Тренчева

Парламентът реши Иван Иванов да продължи да изпълнява функциите на председател на КЕВР

admin

Костадин Костадинов: Твърде вероятно е „Възраждане“ да внесе вот на недоверие

Десетки ранени при верижна катастрофа в Турция

Дани Тренчева

С блицконтрол започва пленарното заседание на Народното събрание

admin

ПП се оплака от „съпротива и саботажи на всяка крачка”

Leave a Comment