29.03.2024
България Политика

Костадин Костадинов: Твърде вероятно е „Възраждане“ да внесе вот на недоверие

„Твърде вероятно е да внесем вот на недоверие към правителството заради визитата на военния министър на САЩ, който дойде непоканен. Това е национално предателство“. Това заяви за „Твоят ден“ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Според него ГЕРБ най-накрая подкрепя „Възраждане“ по отношение на искания предсрочен вот. „Видя се, че за тях цялата ситуация в държавата се разглежда единствено през призмата на отношението на властта към техния лидер“, смята той. И допълва, че намесата на лични отношения в политиката не е нещо добро и не води до добро.

„ГЕРБ говорят за репресия, но практикуваха анархия години наред. Те имат доста пресечни точки с властта, тя дори е новият ГЕРБ – имат еднакъв манталитет. Коалицията в момента е четворен ГЕРБ, това показва и общата им позиция за Украйна“, посочи лидерът на „Възраждане“.

По думите му „Възраждане“ ще подкрепи съдебната реформа, но ще държи и внесените от тях мерки да бъдат разгледани. Относно кандидатурите за шеф на БНБ Костадинов подчерта, че няма да се гласува за личности, а за програми на управление.

Related posts

Полицай от Пловдив спаси живота на първокласник, изпаднал в кома

Дани Тренчева

Петков: От 1 юли получаваме цялото количество азерски газ

Кирил Петков след разпита: Разказах много подробно всичко, дадох същите сведения, както и първия път

Работодатели призоваха за сваляне на цените

admin

34-годишен, шофирал след употреба на три вида наркотици, отива на съд

admin

Акад. Петрунов: На здравната система няма да ѝ е лесно с Омикрон

Дани Тренчева

Leave a Comment