06.07.2022
Благоевград Пулсът на Югозапада

Оставиха в ареста мъж, хванат с голямо количество боеприпаси в Благоевград

Съдът уважи искането на Районната прокуратура в Благоевград и остави в ареста обвиняем за държане на голямо количество боеприпаси, съобщиха от обвинението.

В хода на разследването са събрани данни за това, че от неустановена дата до 10 февруари обвиняемият държал боеприпаси за огнестрелно оръжие без надлежно разрешително, изискващо се по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

При претърсване в стая на партерен етаж в кооперация на ул. „Шар планина“, са били открити и иззети 663 броя патрони, представляващи стандартни боеприпаси за огнестрелно оръжие.

От събраните доказателства по делото може да се направи обосновано предположение относно авторството на престъпното деяние.

Related posts

Кукерски фестивал 2022 се отлага поради зачестилите случаи на заразени от Ковид-19, предстои да бъде насрочена нова дата за провеждането му

Дани Тренчева

Рафтинг сезон 2022 г. ще бъде открит край Симитли на 26 март

Дани Тренчева

Дирекция „Социално подпомагане“ – Благоевград стартира кампания за предоставяне на еднократната финансова подкрепа за отопление в размер на 300 лева

Дани Тренчева

Протест на тютюнопроизводители блокира пътя между Гърмен и Сатовча

Дани Тренчева

РЗИ Благоевград с масови проверки за спазване на противоепидемичните мерки

Дани Тренчева

ЮЗУ и AUBG със споразумение за сътрудничество и съвместна дейност

Leave a Comment