20.04.2024
112 Благоевград Пулсът на Югозапада

Арестуваха опасен рецидивист в Благоевград! За 1 час маскиран нападна и ограби жена на пазара, разби прозорец и влезе в хотел „Монте Кристо“

Откриха го в една от стаите на хотела…

Полицията в Благоевград задържа топкрадец, познат на местните криминалисти със серията си обири през годините. Снощи при проведени издирвателни мероприятия е арестуван Илия Герасимов, който около 21 часа, маскиран, с черна маска през лицето, нападнал жена, блъснал я грубо и издърпал дамската и чанта, в която имало документи и около 200 лева. Час по-късно Илия проникнал в хотел „Монте Кристо“ в центъра на града.

Малко преди 23 часа служител в хотела чул шум от разбиване в задната му част, незабавно е подаден сигнал в полицията. Установено, че има счупен прозорец на банята, откъдето крадецът е влязъл вътре в хотела. Заключили вратите и завардили изходите му и на втория етаж е заловен Герасимов. От стая в хотела откраднал 15 лева, ключове за секретни брави и изненадващо книга за отчетите на хотела. Герасимов е отведен в полицейското управление, където е задържан за 24 часа.

Източник: struma.com

Related posts

„Септември“ (Симитли) започва с контролите

Дани Тренчева

Убийство на жена в София, задържан е синът ѝ

admin

Започва зарибяване на водоемите в цяла Югозападна България

admin

Община Благоевград търси Неправителствени организации за защита на животните, които да участват в дейността на Съвет за сътрудничество „С грижа към животните“

Дани Тренчева

Започва кампания за събиране на дълготрайни, пакетирани храни за семейства в нужда

Дани Тренчева

Феновете на орлетата полудяха след резила срещу аматьорите от Етрополе! К. Капчин: Покъртително слаб „Пирин“, виновниците да се измитат начаса!

admin

Leave a Comment